Viime postauksessa kerroin kuvauksista jossa stailasin mallille kolme eri lookkia. Nämä kimmeltävät korot päätyi mallille yhteen asuun. Kengät kävin lainaamassa Polhemilta, mutta muuten käytimme omasta vaatekaapistani löytyviä vaatteita ja asusteista. Näissä kengissä on kyllä asennetta, tykkään kovasti!

Stailatessani kuvaukset käytän usein omia vaatteitani, mutta tänään kävi hiukan toisin. Stailasin miesmallin aamupäivällä, joten luonnollisestikaan multa ei löydy miestenvaatteita, lukuun ottamatta muutamaa ylisuurta paitaa. Hurjan kivoja vaatteita löytyikin, voisin itsekin käyttää niitä kuteita, lähinnä nyt neuleita. Kuvamateriaalia näistä molemmista kuvauksista vähän myöhemmin, sitten kun kuvat on valmistuneet ja julkaistu. 

Nyt mulla tulee vähän kiirus, sillä mä lähden tänään kotiin Kokkolaan! Ai että, tosi ihana mennä käymään kotona! On ihan liian kauan mennyt aikaa viimekerrasta. Seuraavan kerran sitten kuullaan sieltä, nyt mä pistän kimpsut ja kampsut kasaan, suuntaan keskustaan hoitamaan muutaman työjutun ja sitten junaan! Tai ehkä mä käy kaupan kautta, vihaan sitä tunnetta kun on junassa ja on nälkä. En siedä yhtään nälkää kun istun junassa. :D Täytyy jotain naposteltavaa siispä keksiä. Kuulemiin!

GINA TRICOT hame ja paita
NEW LOOK / ZALANDO korot 
SKAGEN koru

Kommentit (4)

Iines

Itse en noista kengistä pidä, liian raskaan ja tönkön näköiset minulle joka pidän vain siroista korkkareista :) mutta tuo paita ja tuo hame, aivan upeat!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka! On ne kyllä aika massiiviset, mutta tykästyihin niihin silti kovasti! :D Sirot korot sopii kyllä melkein kaiken kanssa, toimii hyvin! :)
Mukavaa iltaa sulle Iines! :) Xx

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moii! Multa on kysytty jos voisin tulla stailaamaan kuvauksia, joten sitä kautta olen ollut stylistina mukana. En siis tee pääsääntöisesti stylistin hommia, mutta välillä olen mukana kuvauksissa. :) Kivaa iltaa! Xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat