Heissan! Täällä on viikko vierähtänyt semmosta vauhtia ja hyvä kun itse oon pysyt siinä perässä. Hommat ei haittaa mutta tuntuu, että päivässä on liian vähän tunteja. Haluan hoitaa kaikki hommat aina saman tien alta pois ja jos näin ei onnistu, mua alkaa joskus streessan ja sitten alkaa stressaan se, että stressaan. Hirveesti en halua ressata turhista jutuista, mutta välillä se hiipii pääkoppaan. Noh, siksi ajattelinki jakaa teille myös muutamia vinkkejä/ omia stressin hallinta juttuja. Se on paljosti itsestään kiinni, miten suhtautuu näihin tilanteisiin. 

°Istahda alas, ota kuppi kuumaa, syö hyvin ja sen jälkeen vasta ala pohtimaan mieltä painavia juttuja. 

°Kirjaa ylös kaikki ne jutu mitkä aiheuttaa pään vaivaa. Listaa niiden viereen jokaiseen vähintään yksi juttu, miten voit edesauttaa tuota asiaa. Sillon näet mustaa valkosella kaiken ja muistat mitä täytyy tehdä.

°Puhu itsellesi. Jep, sillon jos mieltäni painaa jokin asia kysyn heti itseltäni ääneen, mikäs sua ressaa. Ääneen sanottuna asiat tulee todellisemmaksi ja saatat huomata jotain uutta siinä. Sen jälkeen kerro itsellesi miten aijot hoitaa asian.

°Vedä henkeä. Hengitä muutaman kerran syvään ja mieti, mikä sinua stressaa. Tee kaikkesi mitä voit tehdä tilanteen eteen ja lopuksi vedä henkeä ja huomaat, että olet antanut kaikkesi sen etenemiseen. Sen jälkeen asia ei ole enää "sinun käsissäsi" kun olet antanut kaikkesi. 

°Lähde ulos. Raikas ilma tekee hyvää ja ajatukset selventyy monesti. Jos asia on surullinen, käy se läpi ja itke kunnes itkua ei enää tule. Asiat on hyvä selventää itselleen ja surulliset tunteen on sallittuja. Mutta se, että et jää vellomaan niihin pitkäksi aikaa on ratkaseva juttu. Vaikeankin tilanteen keskellä löydä jotain hyviä juttuja päivässä. Lämmin kaakao, ystävät, hyvä leffa jne. Tämä on ihan sinua itseäsi varten sanottu. Se tepsii, olen kokenut sen itse ja käsi sydämellä kehoitan ajattelemaan positiivisesti! 

°Huolehdi hyvinvoinnistasi. Sokeripommit ja roskaruoka on ihan vallan jees joskus nautittuna. Nehän maistuu hyvältä ja siitäkin voi tulla hyvä fiilis. Mutta muista, että ei liian usein. Lopuksi saattaa tulla suru puseroon, jos tukahduttaa tunteet/stressin vain epäterveellisellä ruoalla. Suosi hyviä rasvoja ja perus terveellistä ruokaa. Harrasta liikuntaa, siitä nyt tulee ihan tieteellisesti parempi fiilis.

°Laita lempivaatteesi niskaan, sipaise huulipunaa ja tee juttuja joista tykkäät! Verkkarit on huisi keksintö, mutta istelleni tulee heti skarpimpi fiilis, kun ehostan hiukan itseäni lähtiessäni ulos. 

°Katso peiliin. Kliseinen juttu, mutta tätä olen tehnyt jo jonkin aikaa. Katso peiliin ja sano itsestäsi positiivisia asioita. Tämä on välillä hankala juttu ja joku saattaa ajatella tätä itserakkaaksi asiaksi. Noh, itseään tulee rakastaa sillä tuossa sielussa ja kehossa vietät elämäsi. Miksi kiinnittää ajatukset vain huonoihin juttuihin? Onko sinulla esim kauniit silmät, söpö nenä, olet hyvä kokki, osaat maalata, olet hyvä kuuntelija? Kerro näitä asioita joka päivä itsellesi. Itsetunto kohenee ja stressaavat asiat alkaa tuntua pienemmiltä, kun huomaat sinussa olevan ihan jäätävästi poweria! 

°Olosuhteet. Eka muuttoni Venäjälle oli aika hyllyn myllyä. Mikää ei tuntunu sujuvan ensimmäisellä kerralla, ei edes lääkärintodistuksen saaminen. Tuli ihan fiilis, että onkohan tämä mulle edes tarkotettu. No pyh tommoset ajatukset mä sanon! Siinä päätin, että mitkään olosuhteet ja stressi ei nujerrua mua ja mähän menen Venäjälle. Nouse siis olosuhteiden yläpuolelle ja älä lannistu. Eteenpäin täytyy mennä ja epäonnistumisista oppii aina jotain! 

°Älä stressaa. Mietitäänpä mitäs se hyödyttää? No ei varmaan yhtään mitään. Mitä hyvää siitä seuraa? No ei oikein mitään. Eli, kun oikeasti olet antanut 100% itsestäsi ja tiedät että olet tehnyt parhaasi, eipä asioita enää kannata stressata. Siitä tulee vaan surkea fiilis. Kaikille tulee ikäviä asioita elämän aikana, mutta asenne ja miten suhtaudut niihin ratkaisee paljon! 

Näiden siivittämä mä alan siivota kotiani ja illalla sitten luvassa mun synttäreiden chillit kemut! Asukuvat + yksi lemppari juttu kuvissa. Kahvi vaan tekee monista asioista niin paljon parempaa! IHANAA lauantaita kaikille! <3 

 

 

GINA TRICOT takki

ZARA mekko 

GINA TRICOT legginsit 

STOCKMANN saappaat 

CHANEL laukku 

DOLCE&GABBANA lasit 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat