Mainitsin viimeksi Supertrash liikkeestä missä oli vaikka mitä kivaa esillä. Pitkään on ollut hakusessa uusi kuva/ bloggaus kirja, johon voin kirjata kaikki ideat yms ylös. No kyseisestä liikkeestä löyty aivan passeli kirjanen tuohon tarkotukseen. Parasta sen kivan ulkokuoren lisäksi on se, että se on juuri täydellisen kokonen. Mahtuu pienempäänkin laukkuun mukaan mutta ei liian pieni, että tekstiä on hankala kirjottaa siihen. Tästä olen oikein happy! Tämmösen kirjan olemassa olo on mulle ihan must have juttu! Siihen tulee kirjotettua päivittäin vaikka ja mitä.


Muutamia DIY- juttuja on tullut myös hankittua, näistä voiskin tehdä ihan oman postauksen pian. Kunnon inspis on päällä liittyen oikeestaan kaikkeen. Hah. Bloggaukseen, kuvaamiseen, pukeutumiseen, sisustamiseen ja treenailuun. Jatkuvalla syötöllä mietin parannuskeinoja näihin kaikkiin, sekä inpiskuvia paljon selailtu ja kollaasia täytelty.

Nyt pistän Sinkkuelämää leffan pyöriin (leffa joka ei kuole koskaan) ja inspiskirja pääsee käyttöön heti! 

IMG_7396

 

IMG_7401

 

Kommentit (1)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heissan! Eikös ookkin huippu keksintö tommonen pikku vihko! :D Tosi hyvä idis muuten toi skräppääminen! Voisi tehdä saman vaikka kouluvihkoille. Tehdä mustista vihoista hitusen omaperäisemmät. :) Mukava kun tämä vinkki oli sulle mieluinen! :) Oiken mukavaa loppuviikkoa Melanie!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat