Tiistain heipat täältä! Tänään alko päivä aikasin kahvilla ja konetta naputtaen. Aamupäivästä kävin myös Blue Lagoonin järkkäämässä blogitapahtumassa tsekkaamassa herkullisia kynsilakkoja tälle keväälle. Tästä pian lisää! :) Siitä suoraa suunnattiin Julian ja Jesperin kanssa kuvaileen. Sain idean, että keväiset puistokuvakset ois kiva tehdä mutta hiukan erilaiseen tyyliin kuin aikasemmat asukuvat. Nimittäin Jesperin kanssa pistettiin keväiset kledjut niskaan ja puistoon kuvaileen. Musta on tosi kiva keksiä aina uusia kuvausideoita, ja tämä olikin huisin kiva juttu toteuttaa! Jesperillä on todella tyylikäs tyyli pukeutua! Gentleman tyyli toimii aina mun mielestä. No Jesper sen tyyli kyllä taitaa. 

Kevään trendeihin kuuluu myös nämä puuteriset värit ja yksivärisyys. Aika hauska pukeutua päästä varpaisiin samoihin sävyihin. Jesperiltä löytyi kivan kirkkaita värejä ja tosi keväin look kyllä! Huoliteltu ja samalla rento. Tosi kiva myös saada miesten tyyliä tänne blogiini myös. Mitäs mieltä te olette? :) 

Ootan kyllä kovasti, että ilmat lämpenee ja voi talssia näissä molemmissa asuissa keväisessä Helsingissä. Päivä oli kyllä kokonaisuudessaan huippu onnistunut ja ihan hurjan virkistävää oli tehdä tämän tyyliset kuvaukset! :) Huomenna taas kuullaan! :)

PS. Vielä on Indiedays Blog Awards kilpailu käynnissä missä olen itse myös ehdolla. Huisin jännää kyllä olla osallisena tuota kilpailua. #olenotettu. TÄSSÄ linkki kilpailun sivuille jossa voi äänestää myös omaa blogiani BLOGITULOKAS osiossa :) Kiitoksia hurjasti teille kaikille tsemppaavista ja kannustavista viesteistä liittyen myös tuohon kilpailuun. Se merkitsee niin paljon, kun saa rehellistä palautetta lukijoilta. Kiitos teille kaikille! <3 TÄSSÄ linkki ekaan kilpailupostaukseen. :) 

 

 

 

 

 

BIK BOK takki/ BIK BOK coat, LONTOOSTA paita / From London the shirt, BIK BOK housut/ pants, ZARA korot/ heels, ZARA hame/ skirt 

Kuvat ottanut Julia, Editointi minä 

Photos taken by Julia, edited by me

Today I had a busy morning and went to a bloggers event to see some lovely nailpolish for this spring! Soon more about it. :) After that we went with Julia and Jesper to have a bit different kind of a photoshoot. I came up this idea, to have a photoshoot at park with some spring clothes on. Jesper has so classy and chic style! A true gentleman I say! I has some classy outfit on. It was so much fun to make this kind of a photoshoot! What do you guys think? :) 

PS. The Indiedays Blog Awards competition is still on. You can vote my blog HERE ( how to vote below ). It mean so much to me to get to be part of this competitin. I would be so thankful! <3 Talk to you all tomorrow! :) The first post about the competition is HERE :) 

HERE IS THE GUIDE HOW TO VOTE: 

Srcoll to the bottom of the site.There comes different categories.

Choose BLOGITULOKAS ( new blogger) 

Klick that and choose my name MINNA SOMERO 

Then fill up YHTEISTIEDOT ( your infomation) : NIMI (name) write your own name

SÄHKÖPOSTIOSOITE (email) write your own email 

LÄHETÄ ( send) klick LÄHETÄ button and it's done! :)  

Kommentit (14)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Lotta kiitos!! <3 Tykkään itse kans iha hurjasti näistä kuvista, kivaa piristystä! :) Kävin katsomassa äsken sun blogin, voi tosi kaunis neiti siellä ja sulla on oikein kiva tyyli ja kuvia!! <3 Kivaa keskiviikkoa Lotta! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heissan! Ei seurustella aateltiin, että ois hauska tehdä yhdessä kuvaukset kun molemmat bloggaa muodista. :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Voi kiva kuulla Henriikka! Ostin nämä ihan tämän vuoden puolella, mutta takki oli alessa! Joten saattaa ehkä vielä olla näitä jäljellä. :) Tosi monessa liikkessä kyllä noita takkeja löytyy, joten varmasti samanlaisia tulee vastaan! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Liisa sun kommentista! Ihana kuulla, että kuvan välityksellä voi tuoda sitä tilanteen fiilistä julki! Ihanaa huomista sulle! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos erittäin paljon! Voi kiva kuulla, että kuvista välittyy fiilis! Se on aina kiva kuulla! :) Hymy kyllä tuli niin luonnostaan ja nauru entistäkin enemmän.! Kiitos paljon sun kommentista! <3 Kivaa huomista! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitoksia! <3 Tykkään itse kans hurjasti näistä kuvista, erilaisuus piristää! :) Tosi ilo kuulla tämmöista palautetta! Muoti on intohimoni, ja lämmitti mieltä suuresti sun kommentti! Kiitos kauniista sanoista ja kun olet aktiivisesti lukenut blogiani! <3 Ihanaa sunnuntai iltaa! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat