Lapsena me katsottiin siskoni kanssa Muumeja ja Disney leffoja sohvalla maaten peittojen alla, jos jouduimme jäädä pois koulusta flunssan ja kuumeen takia. Vanhempani nauhoittivat Muumit videokasetille, ja niitä meillä onkin valtava pino kotonamme. Yhdessä jaksossa Muumimamma keitti sipulimaitoa flunssan parantamiseen, ja tuon vinkin otin tänään itse käyttöön.

Eilen aamulla olo oli tukkoinen, mutta ei se menoa kuitenkaan haitannut. Iltaa kohden äänineni oli aika matala, ihan nauratti kuunnella omaa puhettani. Ilta meni sohvalla maaten pöhnäisen olon kanssa, ja aamulla päätin pistää lopun mun räkänokalle. Sipulimaito tulille, vaikka ajatus siitä vähän ällötti. Saa nähdä tepsiikö sipulimaito, ainakin vanha kansa käytti sitä flunssan lievitykseen joten toivotaan että se tehoaisi täälläkin.

Varma juttu on ainakin se, että flunssa ei valittamalla parane enkä tuhlaa siihen energiaani, joten nappaan toisen kupin sipulimaitoa ja lähden töiden pariin!

Hyvää tiistaita! :) 

Hello! Yesterday I got a small flu and this morning I felt quite dizzy. This morning I decide to make onion milk to heal my flu, even thought it tastes pretty awful. Let's see if it will work, but one thing is sure, I will not complain about this flu, because that will not make me feel any better! I will stay positive and drink more onion milk!
Have a great Tuesday! :)

TOMMY HILFIGER takki/ coat
ZARA poolo/ turtleneck
H&M housut/ pants
NELLY tennarit/ sneakers

Kuvat ottanut Julia Namrood, editointi minä.
Photos taken by Julia Namrood, edited by me. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat