Lauantaina oli kestävyys koetuksella, kun osallistuin TFW –salin porukan kanssa RedBull 400 mäkijuoksukilpailuun. Juostiin, oikeastaan kiivettiin ylös Puijon mäkihyppymäki, mikä oli 400 metriä pitkä, sekä hyvin jyrkkää ylösnousua koko matka. Kisaan pääsi osallistumaan joko ryhmän kanssa, jossa juostiin 100 metriä kukin kilpailija kerrallaan, tai sitten juoksut soolo osiossa, jossa juostiin koko matka yksin. Mäki on niin jyrkkä, ettei sitä pysty juosta ilman tukiverkkoja, sekä pilareita ylös. Tästä syystä juoksut tapahtui pääsääntöisesti kiiveten.

Ennen kisaa Johannes piti alkulämpät jonka jälkeen odotettiin oman kisan alkamasta. Hyi mua alkoi tekee ihan pahaa, kun näin miesten juoksevan mäkeä ylös. Vähän kävi mielessä, että mihin sitä tulikaan lähdettyä. Noh, naisten soolokisa alkoi jossa olin itse myös osallisena. Voin sanoa, että tuo mäkijuoksu/ raahautuminen ylös on ollut elämäni raskain treeni. Eipä sitä osaa kuvailla kuinka tuskan takana oli joka ikinen askel. Kuitenkin ylös pääsin ja fiilis siitä on ihan HUIKEA! Hemskutti miten sitä mielen voimalla pystyy piiskata itseään fyysisessä suorituksessa, vaikka voimia ei ole oikeastaan yhtään jäljellä. Viimeinen 100 m ylös oli lähes pystysuoraa nousua. Tuli pieni oksu kurkkuun kun tätä kiipesin ylös.

Koko reissu oli aivan superhauska kokemus ja bussimatkat Kuopioon ja takas tällä huikealla porukalla kruunasi koko reissun! Se mikä TFW- salissa on musta mahtava juttu on se, että yhteishenki ja tsemppi kaikkia kohtaan on ihan mieletön. Huisin hauskaa ja tehokasta tekemisen meininkiä joka ikinen kerta, oltiinpa sitten salilla taikka puskemassa Puijon mäkeä ylös!

Tässä kuvia ja lopussa video RedBull 400 skabasta!

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat