Päätin heittää pienen haasteen ilmaan heti näin alkuviikosta. Haaste ei ole vaikea toteuttaa, mutta se voi tehdä suurenkin muutoksen jokapäiväiseen elämään. Sitä voi toteuttaa ihan pieniä määriä kerrallaan, eikä se vaadi paljoakaan aikaa. Kyseessä on positiivisuushaaste, jonka itse laitoin, kun minulla oli kaikista hankalin elämänvaihe käynnissä. Päätin, että turha masistelu ei vie minua yhtään eteenpäin, enkä jaksa miettiä huonoja juttuja sen jälkeen, kun asia on käsitelty enkä voi itse vaikuttaa mitenkään enää asiaan/asioihin. Aloitin kirjoittamaan paperille ylös asioita jotka tekevät minut onnelliseksi, sekä mistä tulee hyvä mieli ja hymy huulille. Kutsun näitä hetkiä onnenhetkiksi. Sillon alkaa hymyilyttää ja suuri onnellisuus puskee pintaan. 

Keskityn listassa usein ihan pieniin juttuihin: herätä aikaisin aamulla, juoda kahvia rauhassa, harrastaa liikuntaa, puhtaat lakanat, aurinko, ajaa pyörällä keskellä yötä kesällä, hyvä musiikki, kukat, kevät on alkanut, lukea kirjoja/lehtiä, kiva työ, syödä omenoita, nukkua päikkärit, ja lista jatkuu vaan. Kun näitä asioita lukee paperilta ja huomaa niitä tulevan vastaan jokapäiväisessä arjessa, tai niitä toteuttaa ihan systemaattisesti, muistaa sen, että vitsit elämä on myös ihanaa.

Turhaan ei kannata antaa surkeiden fiilisten painaa mieltä kokopäivää, vaan keskittyä vaikeassakin elämänvaiheessa enemmän niihin hyviin asioihin. Ainakin tämä tepsii minulle ja tahdon pitää tästä positiivisuushaasteesta kiinni läpi tämän elämän!

Tsemppiä jokaiselle tähän viikkoon! Kynät käteen ja positiivisuushaaste käyntiin! :)

Kommentit (5)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla, että tekstistä tuli sulle hyvää mieltä! <3 Itku on myös välillä hyvästä, puhdistaa ajatuksia ja saa päästää kaiken ulos:) Kiva kun otit haasteen vastaan ja kiva kuulla, mitkä asiat mm tekee sut onnelliseksi! Paljon onnenhetkiä sulle tähän päivään!
xx

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla, että hymy nousi sulla huulille. :) Mm juuri niiden asioiden miettiminen saa hyvää fiilistä pintaan ihan hetkessä! Oikein onnellista päivää sulle! <3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

<3 Didem! Tosi kiva kuulla, että haaste on otettu vastaan! Onnentäyteistä päivää sulle kaunis! xx

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Mä oon harrastanut tuota säännöllisen epäsäännöllisesti parin vuoden ajan :) Siitä tulee kyllä hyvä mieli ja osaa katsoa maailmaa eritavalla.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Oon täysin samaa mieltä siitä, että maailma tulee katsottua eritavalla tämän tehtyä. :) Mukavaa päivää Jenni! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat