Eilen tuntu ulkona oleva kylmyys menevän ihan luihin ja ytimiin! Ai että ois pitänyt olla toppahousut jalassa, kun polvet oli aivan jäässä. Kun tämmösiä pakkasia ei oo vielä tainnut aikasemmin olla, oli hitusen hankala tottua ajatukseen, että siellä on oikeasti niin kylmä. Noo mutta mun päivän pelastus olikin tämä untuva/ karva lämpökerros! Sopivaa toppatakkia on kyllä metsästettykin! Pyörein Helsingin eri liikkeissä ja loppujen lopuks Zarasta sitten löytyi mieluinen. Untuvatakki joka on kuitenkin siro ja nätti mutta tosi lämmin. Ja väriltään musta. Ihan ehdoton. Joten kaikkien kokelaiden jälkeen tämä vei voiton. Takin karmahuppu on hurjan kätevä pakkasella taiko sit räntäsateella.


Nyt jatkuu mun päivä hommia tehden! + Lähden pikasesti noutaan paketin mistä en voi olla muuta kuin INNOISSANI!! Pian siitä kans lisää. :)

y_minnasrk.jpgIMG_9384

 

IMG_0293

 

minnaa

 

IMG_9385aaartwork.jpgZARA takki

MANGO vyö

JC housut

BILLI BI saappaat 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat