Viime talvena mulla oli lähestulkoon joka päivä yllä villakangastakki, tekoturkisliivi ja jaloissa korkeavartiset sekä paksupohjaiset tennarit, joissa oli sileä karvapäällyste. Niitä tennareita käytin melkein taukoamatta, ja lopputuloksena toisesta niistä halkesi pohja rikki. Tuo karvaliivi on erittäin lämmin sekä mielestäni se tuo kivaa särmikkyyttä asuun. Nyt kun mun viime vuoden talvitennarit ovat hajonneet oli aika päivittää tennarit uuteen versioon.

Tämän vuoden tennarit ovat LUMIn mallistosta ja tykästyin näihin saman tien, kun näin niistä kuvia heidän instagramissaan. Nämä ovat tarpeeksi paksupohjaiset sekä särmikkäät omaan makuuni, ja tuo kultainen yksityiskohta tuo viimeisen silauksen. Näitä samoja tennareita löytyy myös valkoisena sekä leopardikuvioisena, joten valinnanvaraa on jos ei halua ostaa mustanväriä kenkiä.

Mun tekisi nyt jo mieli käyttää tuota karvaliiviä kaikkien takkien kanssa, mutta koitan vielä vähän malttaa, sillä se tulee olemaan koko talven mun luottoasuste. Kengät otin puolestaan saman tien käyttöön, niitä en malta jättää hyllylle.

Mitäs muuta tänne? Eilen tosiaan kuvattiin nämä kyseiset kuvat, sekä illaksi olin sopinut näkeväni Neaa. Me kävästiin kaupassa ja ostettiin karkkia pitkästä aikaa sekä katsottiin Sinkkuelämää leffa. Tosin ei me sitä leffaa kovinkaan paljon katsottu, sillä höpöteltävää riitti ihan taukoamatta. Tänään nukuin pitkään, yllättävän pitkään, sillä en laittanut ollenkaan herätystä. En edes muista milloin mulla olisi ollut kokonainen päivä vapaata, joten tänään halusin viettää vähän rennomman aamun. Suuntasin keskustaan kaverin kanssa kahville, piipahdin Stockalla muuten vain, kävin moikkaamassa ystävääni toisessa kahvilassa jonka jälkeen tulin kotia. Päätin ottaa vielä vähän aikaa iisisti ja selasin ison kasan lehtiä läpi, kunnes otin läppärin esiin ja paneuduin näihin kuviin ja vastaamaan s.posteihin. Illalla mennään vielä katsomaan leffaan ystäväni kanssa.

Tekee kyllä terää poiketa välillä arkirutiineista ja omista aikatauluista. Toki tietyt asiat täytyy hoitaa ajallaan, mutta välillä huomaan buukkaavani kalenterini aivan täyteen, ja sitten juostaan taas ympäri ämpäri Helsingin keskustaa kiireen takia. Mutta toisaalta mä tyykkään siitäkin, tykkään tehdä paljon töitä, sille en voi mitään, mutta on se myös aivan ihanaa nähdä ystäviä ilman aikatauluttamista sekä olla vain. Nyt sitten leffaillan viettoon! 

Mukavaa iltaa! <3

H&M takki, liivi, housut /jacket, vest, pants
MANGO toppi/top
LUMI kengät/ shoes *

Sisältää mainoslinkin* 

 

Kommentit (2)

Sofia

Sulla on tosi kiva blogi, oon vasta vähän aikaa seurannut ja heti jäänyt koukkuun! Itselläni on samantapainen tyylikin :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Sofia, tosi kiva kulla että siellä uusi lukija! :)
No sitten suosittelen toden teolla näitä Lumin tennareita, jos tyylillisesti ne nappaa! Tosi kivat ja hyvät jalassa.:)
Mukavaa iltaa! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat