Haasteen sain Vivianilta, kuten kaikki me MyCosmon kirjottajat, Parasta Just Nyt- haasteeseen. Päätin todellakin tehdä oman postauksen asiasta. 10 parasta juttua tällä hetkellä elämässäni. On niitä enemmän kuin 10, paljon enemmän. 

Pääsiäisloma on ollut huippu ja on ollut ihana käydä kotona. Vikaa päivää vietetään täällä ja huomenna takas ihanaan Helsinkiin. Top 10 tällä hetkellä ja video lopussa tästä lomasta Jasminin mökiltä! :) 

1.Perhe: PARASTA! 

2. Ystävät: Meillä on iso porukka ja ihan huippua on se, että kaikki tytöt siinä on Kokkolasta mutta nykyään asutaan melkein kaikki joko Helsingissä tai ihan siinä lähellä. Pojat puolestaan stadilaista sakkia ja ihana oli saada heidät taas Kokkolaan lomaileen. Tämä porukka in my <3! + parasta kun parhaita ystäviä saa nähdä siis hyvin usein! Muutama ystäväni asuu ulkomailla, täytynee varmaan lähteä  pian reissun päälle! ;)

3. Cosmopolitan/ MyCosmo: Tästä olen kertonut monesti jo, mutta ihana saada tehdä tätä mitä rakastan ja tuntuu siltä, että nyt olen oikeassa paikassa. 

4.Kevät: Ihan huippua, kun lumet sulaa ja alkaa oleen lämmin . Auringosta saa hurjasti energiaa päivää!! 

5. TFW- sali: Treenaus on lähellä sydäntä. Ilman sitä on aika hukassa oleva olo ja tunnen olevani lusmu. Kun liikkuu, elämä on balanssissa. Juoksu on huisia kun säät lämpenee!

6. Musiikki: Kuuntelen kokoajan musiikkia. Siitä saan inspiraatiota.

7. Korkkarit: Diggaan niistä kovasti! :D 

8. Oma asunto: R A K A S T A N asua omassa asunnossani. En missään vaiheessa ole kokenut asuntoa epämiellyttäväksi paikaksi, vaan nautin olla kotona. Ihan tosi nappi valinta mulle mun koti! 

9. Spontaanisuus: Se, että tekee juttuja hetken mielihalusta. Ei vastuuttomasti, mutta uskaltaa vähän heittäytya ja lähteä omalta mukauusvyöhykkeeltä pois. Osaa nauttia niin pienistä jutuista kuin isoistakin saavutuksista! 

10. Helsinki. Pure Love. Helsinki on mulle tärkeä kaupunki. Paljon oon saanut kokea hyviä ja vähemmän kivoja juttuja siellä. Olen kasvanut Helsingissä ja myös Venäjällä olessa juuri siksi ihmiseksi, mitä olen tänä päivänä. Tykkään Helsingistä, se on mun juttu.<3

 

Here's a video of my super easter holiday I had. Also I made a list of 10 best things right this moment. There is more than 10, but it would be quite a long list I say!

1. Family: THE BEST I KNOW

2. Friends. We have a great group of girls and boys and almost all of we live at the same city next to each other! Few my friends live away from Finland and Helsinki, I think I should go to have a vacation soon. ;)

3. Cosmopolitan/ MyCosmo: Love this job what I do and  feel so gratefull of all this! I know that I'm in the right place right now. 

4. Spring! Just love the sun and the warm weather

5. TFW- gym. I need to excercise and to train hard. It makes me feel good and my life has a balance

6. Mucis. I listen all the time music and I get inspired of it

7.High heels! :D 

8. I just L O V E my own apartment! <3 

9. To be spontanious. To be able to enjoy the small and the big things

10. Helsinki. Love the city. Love to live there! 

Kommentit (2)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Jonna! Tosi ilo kuulla sulta tämä! Luen myös aina tarkkaan blogisi!! Ihanan iloinen tyttö ja upea blogi! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat