Eilen oli tiukka herääminen kun kello soi 05:00, sillä lähdimme pienen porukan kesken Tallinaan työreissulle. PR-toimisto Marsaana järjesti kyseisen matkan, ja kävimme tutustumassa kahteen eri kauppakeskukseen, (Rocca al Mare, Kristiine) sekä kuulimme pienen luennon Viron keskuksista ja retail- trendeistä Virossa. Vierailimme myös Ivo Nikkolon myymälässä sekä Denim Dream liikkeessä.

Olen käynyt Tallinnassa muutamia kertoja, joten tällä reissulla oli kiva päästä tutustumaan kaupungin kauppakeskuksiin hieman paremmin, sekä viettää päivä mukavassa seurassa.

Laivan saavuttua Helsinkiin hyppäsimme Pian kanssa taksiin ja suuntasimme PR-toimisto Polhemin uuden toimitilan avajaisiin. Polhmen oli nähnyt kovasti vaivaa juhlien eteen ja se näkyi tarjoilusta sisustukseen asti. Esimerkiksi hauska yksityiskohta oli kuppikakkujen koristelussa, kun kakun päällä oli pieni laatta missä oli työntekijöiden kasvokuva.

Kotiin tultua lysähdin sohvalle ja istuin siinä kaikessa hiljaisuudessa tuijottaen kattoa muutaman minuutin. Väsymys oli kova, mutta oli kyllä mukava viettää näinkin toimelias perjantai!

Kuullaan huomenna lisää, ja hauskaa lauantaita kaikille! :) 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat