”Kahvihetki keskellä puistoa” ajattelin, kun laitoin tämän asun päälle viime viikolla. Tuota pehmoista paitaa käytän usein kotona ollessani, liivi puolestaan sopii monen vaatteen kanssa yhteen, sekä housut ovat hurjan mukavat ja kivaa matskua.

Kerroin käyneeni ystäväni kanssa Ikeassa hakemassa pöydän tiettyä juttua varten, ja nämä kuvat oli osaksi se syy. Halusin myös pienen pöydän olohuoneeni nurkkaukseen, joten pöydän hankinta oli tarpeellinen ostos. Hintakin oli kohdillaan kun sen sai alle 20e, joten hyvä ostos tuli tehtyä.

Nyt mulla pyykkikone hurisee ja täytyisi vähän pistää paikkoja kondikseen, sillä tänään tuli taas kiire lähtö keskustaan hoitamaan työhommia. En edes huomannut ajan kulua kaiken kiireen keskellä, ja kotiin saapuessani ihmettelin, että mitenkäs tämä päivä suorastaan kiisi ohitse! Siispä siivouspuuhiin lähden!

Here are one of my favorite clothes which I like to wear quite often. Especially that shirt, I like to wear it at home, its so cozy!

I got this idea to these photos last week and on friday we had this photoshoot. Now I will start to clean my apartment and wash some laundry. Talk to you soon again!

RIVER ISLAND liivi/ vest
BIK BOK paita/ shirt
BIK BOK housut/ pants
MANGO tennarit/ shoes 

Kuvat ottanut Julia Namrood ja minä, editointi minä.
Photos taken by Julia Namrood and me, edited by me. 

Kommentit (4)

Neea

Nuo satiinihousut ovat kyllä aivan tajuttoman hienot! Itsekin olen juuri tuollaisia koittanut metsästää.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No mäki tykkään kyllä hurjasti! x) Nyt en oo nähny tällasia Bik Bokissa, mutta toivottavasti tulis / olis tän tyylisiä ainakin jossain myynnissä!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat