Olen rakastunut. Kyllä. Ihan naurattaa kun miettii asiaa. Aluksi se oli aika pientä mutta nyt se on roimahtanut liekkeihin! Rakkauden kohde? Ehkäpä teistä joku tietääkin sen. No, voin valottaa vähän asiaa. Nimittäin korkokengät. HAH. No kyllä! Tämän teistä on moni varmasti huomannutkin asukuvieni yhteydessä vilkkuvista popoista. Korot on vaan kiva lisä pukeutumiseen. 

Ennen en käyttänyt juuri koskaan korkokenkiä. Omistin ehkä 4 eri paria joista käytin kai yksiä niistä. Hehe. Olin aika kova flättäreiden käyttäjä. Myös balettia tannssiessani en uskaltanut käyttää kovin usein korkoja. Jalat oli ne mitkä piti olla joka päivä kunnossa ja korkojen käyttö edes ajatuksena tuntu aika tuskalliselta. Kärkitossujen jälkeen korot jalkoihin, ei niiden puusta tehtyjen tossujen jälkeen! Nyt tilanne toinen ja huomaan kiinnittäväni huomiota nykyään paljon siihen, mitkä popot on jalassa. En joka päivä korkoja käytä mutta varsinkin kevättä kohden niitä näkyy arkikäytössäni paljon enemmän. 

"Toimi näin" viittaa siihen miten sitä sitten tulee kävellä koroilla. Tässäpä siis muutamia vinkkejä joita olen saanut ja sitä kautta päätin listata nämä myös tänne ylös! :) 

  1. Pidä ryhti suorana mutta älä jäkitä asentoa lukkoon. Anna ylävaratalon liikkua luontevasti pitäen sitä ryhdikkäässä asennossa.
  2. Pidä vatsa ”korsetti” kannatettuna kokoajan. Alavatsan kevyt pito tuo viimeistellyn silauksen kävelyyn.
  3. Keveä askel. Liikkuessasi pidä huoli, että askel on joustava. Jokaisen askeleen jälkeen tulee suoristaa jalka, mutta älä lukitse asentoa vaan jatka seuraavaan askeleeseen taas joustaen. Polvet ei tule olla koukussa taikka ihan tikkusuorina. Muuten liikkeestä tulee joko liian matalassa oleva asento, taikka tikku ukolta näyttävä kävely.
  4. Tahti. Löydä oma rytmi liikkeeseen kokeilemalla aluksi normaalia kävelytahtiasi. Tuleeko askeleesta liian suuri, mikä näyttää eteenpäin harppomiselta vai pikku töpöttämiseltä, jos askelmitta on hyvin lyhyt. Kun askel näyttää/tuntuu luontevalta, olet löytänyt itsellesi sopivan mittaisen askeleen.
  5. Lantio liikkeelle. Anna lantion liikkua kävelyn aikana. Ei mitään pyllyn pyöritystä mutta lantionseudun tulee liikkua askellusten aikana. Tätä ei tarvitse korostaa tai ylimiettiä, mutta aina kävelyssä lantio liikkuu luontevasti, niin myös korkojen kanssa.
  6. Mieti, että kävelet linjaa pitkin mutta voit silti poiketa reitiltä. Eli, askel ei poukkoile sinne sun tänne vaan kävelet suoraan. Reitiltä poikkeaminen tarkoittaa, että voit luontevasti vaihtaa suuntaa ja koko paketti liikkuu rennosti mukana.
  7. Harjotus tekee mestarin. Treenaa kotona kävelyä ja seuraa liikkumistasi peilin edessä jos mahdollista. Käytä korkoja kotona jolloin niiden pitäminen jaloissa tuntuu luontevalta. Aloita matalemmista koroista ja vasta kun askeleesi ja olosi on varma, voit siirtyä korkeampiin korkoihin.
  8. Let it shine! Koroissa kävely tuo näyttävän sisääntulon ja sinut kyllä huomataan, kun korot tuntuvat luontevalta osalta asuasi. Älä pelkää sitä vaan kanna itsesi arvokkaasti. Korot on ihana lisä arkipukeutumiseen ja juhlatilanteessa voit huolella nauttia illasta upeissa koroissa.

 

BIK BOK takki 

BIK BOK paita 

GINA TRICOT nahkalegginsit

ZARA korot 

Kommentit (4)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Jälleen kerran upeita kuvia ja ihanan yksinkertainen, mutta näyttävä asu, niin sun näköinen :) Mulla on tapana ottaa uudet korkkarit (toimisto)töihin ja siellä pidän niitä koko työpäivän ajan. Uudet kengät muotoutuu kuin huomaamatta jalkaan ja rakkoja tulee vältettyä.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Jenni! <3 Tuntuu kyllä olo kotoisalta tuossa asusa! :)
Tosi hyvä vinkki kyllä, muokkautuu jalassa hyvin! :) Joskus laitan vielä paksut sukat jalkaan korkojen kanssa kotona ollessani, venyy sopivasti jos kenkä hitusen puristaa!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heii! Voi ostin nämä jo viime vuonna! Mutta arvaas mitä, tein nyöritykset itse näihin housuihin. :D Tosi helppo homma: Leikkaa saksilla pienet reiät housujen lahkeisiin tasaisesti molemmille puolille. Aloita nyöritys ylhäältä alas vuorotellen reiästä läpi ja tadaa, pöksyt on valmiit! xD Kannattaa kokeilla! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat