Täällä MyCosmossa on käyty kiivasta keskustelua siitä, mikä on naisen "rooli" parisuhteessa sekä elämässä. Onko feminismi, uranainen, elääkö miehen rahoilla, kouluttautua vai ei kouluttautua, jäädä kotiäidiksi jne. Oma mielipiteeni on tähän koko keskusteluun se, että jestas sentään chillattaisko nyt vähän. Tällä tarkoitan sitä, että onko sillä mitään väliä kuka tienaa enemmän ja kuka hoitaa kotihommat yhteisessä taloudessa. Onko toisella koulutusta ollenkaan ja kuka tuo leivän pöytään. Omasta mielestäni sillä ei ole mitään väliä kuka on missäkin "roolissa" parisuhteessa, jos molemmat osapuolet ovat onnellisia. Sehän se on tärkeintä. Aivan yhdentekevää näissä asioissa on kenenkään muun mielipiteillä toisten parisuhteiden tilanteesta. Jokainen saa elää juuri niinkuin itse tykkää kunhan on onnellinen omaan elämäänsä. Tahdon siis painottaa onnellisuutta. 

On tosi hienoa se, että täällä on tuotu omia näkemyksiä tähän asiaan ja tämä on siis vain oma mielipiteeni. Olen ihan syntymästä saakka tottunut siihen, että isäni on ollut töissä ja äitini oli siihen asti kotona, kunnes olimme siskoni kanssa tarpeeksi vanhoja siihen, että äitimme meni takaisin töihin. Hän sai itse päättää, jääkö kotiin vai ei. Se oli hänen oma valintansa. Meillä on ollut aina kova tsemppi ja kannustus kovaan työntekoon kotona. Isäni on jäätävän kova uramies ja hänen työmotivaationsa on ihan mieletön! Hän on samalla mahtava isä jolla on aina aikaa lapsilleen. Äitini on isäni tuki, mahtava äiti ja työssä käyvä nainen. Arvostan molempia äärettömästi. Siskoni on naimisissa ja hän ja hänen miehensä painavat duunia ja opiskeluja sata lasissa menestyksekkäästi. Olen itse raudan luja työntekijä ja se on mulla verissä. OIen tottunut siihen, että töitä tehdään omien unelmien eteen. Täytyy myös muistaa se, että jokaisella on omat unelmansa ja jokainen tehköön valintansa. Toinen saattaa haaveilla kotiäitiydestä suoraa koulunpenkiltä ja toinen korkeasta koulutuksesta ja itse tienaamista rahoista. Jokainen tehköön kaikkensa omien unelmiensa eteen. Tärkeintä on olla onnellinen. 

En voisi kuvitella elämää, jossa en tekisi töitä. Se on mun valinta. Arvostan mm. miehessä kunnianhimoisuutta ja kovaa työmotivaatiota. Samalla haluan painaa täysillä eteenpäin omien tavotteiden saavuttamiseksi. Tahdon siis itselleni miehen, joka jakaa nämä samat periaatteet kanssani. Se, kuka meistä sitten tienaa enemmän ja onko jompi kumpi jossain vaiheessa kotona hoitamassa esim lapsia on mulle yks lysti. Kunhan molemmat ovat onnellisia juuri siinä pisteessä elämää. 

Tämä on oma mielipiteeni asiasta ja mielestäni on ollut huippua lukea, kuinka erilaisia ihmisiä meitä onkaan! Jokainen tehköön juuri niinkuin haluaa ja valitkoon "paikkansa suhteessa" kunhan on loppupeleissä aidosti onnellinen! 

Peace,

Minna 

 

 

Kommentit (5)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heips! Kiitos kommentista! :)
Näin mäkin ajattelen, että jokainen saa valita ihan vapaasti mikä sopii hänelle parhaiten. Rikkaushan se on, että on niin paljon erilaisia ihmisä! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Hei kiitos sulle Melanie! <3 Samoja ajatksia meillä tästä, mutta kuten sanoit, jokaisella on oikeus mielipiteeseen! :) Kumminkin mielipideasioita nämä, joten niistä ei sinäänsä kannata kiistellä. Mukavaa perjantaita! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Hei kiitos sulle Melanie! <3 Samoja ajatuksia meillä tästä, mutta kuten sanoit, jokaisella on oikeus mielipiteeseen! :) Kumminkin mielipideasioita nämä, joten niistä ei sinäänsä kannata kiistellä. Mukavaa perjantaita! :) -

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos sulle!:) Tosiaankin haluan tavoitella onnellisuutta vaikka se vaatisi työtä! Onni on olla onnellinen! :) Tsemppiä tulevaan viikkoon! <3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos tosi piristävästä viestistä!! :) Ihana juttu myös, että meitä ihmisiä on niin erilaisia! Huippua, kun on paljon mielipiteitä ja meitä on moneen junaan! Oikein energistä viikon alkua sulle! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat