Moikka moi! Vihdoin musta tuntuu taas, että alan olemaan tarmoa täynnä sekä hieman kadoksissa ollut inspiraatio on noussut taas pintaan. Viime viikko ei ollut ehkä kaikista tehokkain tai tarmokkain, välillä vain käy niin. Huomasin kirjoittavani vähemmän postauksia enkä ottanut kameraani mukaan lähtiessäni keskustaan, aivan kuin olisin unohtanut sen, miten kovasti tykkään ottaa kuvia. Olen huomannut myös sen, että tarvitsen liikuntaa mikä pistää mut todella koville ja olen läkähtymäisillään urheilusuorituksen jälkeen. Siitä mulle tulee enemmän voimaa ja energiaa kuin siitä, että liikuntasuoritukseni on vain kävelemistä/juoksemista paikasta toiseen.

Viime viikolla käytin enemmän aikaa omien juttujen tekemiseen sekä otin hiukan rennommin. Esimerkiksi tein vaatekaappini suursiivouksen ja ruuvasin lisää henkaritankoja mun vaatekaappeihin. Hitsi kun sen ois saanut videolle, kun ruuvasin tankojenpidikkeitä kaappien seiniin istuen vaatekaapin sisällä. Tuo oli sellainen projekti mikä on ollut mulla mielessä jo hyvin pitkään ja oli kiva saada se vihdoin valmiiksi. Luin myös paljon lehtiä sekä kävin muutaman kerran leffassa kaverini kanssa. Tuli tehtyä enemmän sellaisia juttuja mitä en yleensä ehdi tehdä.

Tänään mun off-mode sai lopun heti aamulla, ja hyvä niin. Nyt mulla on taas tuo ”tarmoa täynnä” olo ja into kuvaamiseen on taas ennallaan. Nyt puolestaan alan käymään seuraavan postauksen kuvia läpi joita otettiin tänään, ja luen huolella Vuoteni balettitanssijana- postauksen kysymyksiä läpi. Kuullaan siis pian! :) 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat