Aamulla mulla oli vähän kuin jyrän alle jäänyt fiilis, sellainen fiilis, että nyt hitsi vie tsemppaa ja nouse sängystä ylös. Herätys oli klo 7.00 jälkeen, joten ihmekös tuo jos väsytti. Vielä eilen illalla luulin lähteväni takaisin Helsinkiin keskellä päivää, kunnes tsekattiin lipputilanne ja kaikki junat olivat täynnä, joten lähtö tuli takaisin Helsinkiin jo aamusta. No, eipä se mitään, ensi kerralla täytyy varata liput aikaisemmin, jotta saa olla vähän pidempään kotona.

Kuvattiin iskän kanssa nämä kuvat, ja yllätyn aina tosi positiivisesti, kun vanhempani päätyvät kameran taakse. Heiltä se homma onnistuu hyvin, varsinkin isäni on kuin vanha tekijä vaikka ei muuten kuvausta harrasta.

Trendivinkkinä tässä on tosiaan vaatemerkki Odd Molly. Odd Mollylla on mielestäni kauniita ja laadukkaita vaatteita, ja varsinkin näin syksyä ajatellen heiltä löytyy pehmeitä neuleita ja syksyisen värisiä mekkoja. Kuviollisista kuoseista tehtyjä vaatteita on nyt tarjolla monessa eri liikkeessä ja nettisivulla, ja tämä printtimekko sai mun kiinnostuksen heräämän. Nahkatakkeja en ole käyttänyt aikoihin sillä omat takkini eivät ole mielestäni istuneet mulle enää kovin hyvin. Tämän takin myötä nahkista on tullut taas käytettyä, sekä kyseistä asukokonaisuutta. Sukkahousuja täytyy kyllä nyt jo käyttää, mutta ilman sukkiksia mekko erottuu paremmin näitä kuvia ajatellen. Asun päällä olen käyttänyt vielä villakangastakkia ulos lähtiessäni.

Musta tuntuu, että taidan vetää kotijumpat tai lähteä lenkille, oli sen verran makea viikonloppu mitä herkutteluun tulee, että huh huh. Noo, välillä näin. Miniloma teki terää ja nyt on oikein levännyt olo. Veikkaan, että tuo ulkoilu vie tänään voiton, kuullaan! :) 

Hi guys! I'm sorry for not posting on English for a while, but for now on I will write on English again. I spent the weekend at my parents home, and now I feel much more relaxed than a couple of days ago. It feels great to start the next week after this mini vacation.

This weeks trendtip is a brand named Odd Molly. Odd Molly has made a beautiful collection again, and the clothes feels comfortable on. This dress has a nice print pattern and the colours suits very well for this autumn. This leather jacket is soft, and it has a nice detail pattern on the back of the jacket.

There is quite nice weather outside, so I think I will go for a walk. Talk to soon! :)

*ODD MOLLY mekko, nahkatakki /dress, leather jacket 
PRIMEBOOTS saappaat/ boots

Kuvat ottanut isäni, editointi minä.
Photos taken by my father, edited by me.

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat