Päivän aikana tulee kuunneltua musiikkia hyvin moneen otteeseen, alkaen heti aamusta ihan iltaan asti. Välillä tosin otan kuulokkeet pois korvista istuessani metrossa tai ratikassa, ja yritän olla katsomatta puhelintani matkan aikana. On erittäin helppo tuijottaa puhelimen ruutua ja keskittyä vain siihen mitä esimerkiksi somessa tapahtuu. Puhelin on myös työvälineeni, joten sitä tulee käytettyä paljon päivän aikana. Vaikka musiikin kuuntelu on ihanaa, pidän myös omat ”hiljaiset hetkeni” jossa keskityn vain olemaan ilman musiikkia tai puhelinta. 

Tälläkin hetkellä tätä kirjoittaessa musiikki soi taustalla, biisi on Sorry, esittäjän Justin Bieber. Tuota biisiä olen kuunnellut joka päivä monta kertaa. On myös muutama muukin biisi mihin en kyllästy, ne vain sattuu toimimaan aina. 

Pidän muun muassa näistä: 

Fall Out Boy- Centuries
Bastille- Oblivion
Clean Bandit- Rather Be ft. Jess Glynne
Fall Out Boy- Where Did The Party Go
Disclosure- Omen
OneRepublic- Counting Stars 

Nyt me lähdetään Nean kanssa kauppaa, onneksi Kampin K on auki. Pitäkää kiva lauantai! :)

During the day I listen music almost all the time, but I also take that moment when I take my headphones out of my ears and I don't use my phone. I love music, but it's also good to have those "silent moments." 

Here are some songs I can listen over and over again:

Fall Out Boy- Centuries
Bastille- Oblivion
Clean Bandit- Rather Be ft. Jess Glynne
Fall Out Boy- Where Did The Party Go
Disclosure- Omen 
OneRepublic- Counting Stars

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat