Tuntuuko joskus siltä, että vaikka kuinka yrität laittaa kutrejasi kuosiin, mutta hiukseksi eivät oikein halua totella? Aika tunttu tunne, täytyy myöntää. Joskus olen saanut kamppailla kauankin hiusteni kanssa, ja lopulta olen luovuttanut ja iskenyt kutrit kiinni. Nyt puolestaan on tullut itselleni aikamoinen apuväline käyttöön, sillä Rapunzel Of Sweden merkin kiharrinrauta on pelastanut mun huonoja hiuspäiviä. Miksi? Rauta on kaikkia omia hiusrautoja/kihartimia/piippausrautoja tehokkaampi, sekä sillä saa tehtyä erittäin pysyvät kiharat. Huomaan kyllä itse eron, kun olen tehnyt kiharat kuvissa näkyvällä raudalla. En edes tiedä mikä siinä on, mutta tällä raudalla tehdyt kiharat pysyy omissa hiuksissani aivan koko päivän ajan. Suosittelen tätä ihan aidosti ja käsi sydämellä voin sanoa, että tätä parempaa hiusrautaa en ole ennen omistanut.

Jos käytät pidennyksiä, suosittelen hankkimaan pidennyksille tarkoitettuja tuotteita. Näissä kuvissa itselläni on pidennykset käytössä. Rapunzelin valikoimasta löytyy hiustenpidennyksille tarkoitetut tuotteet, ja varsinkin hoitoainetta on erittäin tärkeää käyttää. Itse käytän vielä silkkitippoja tuomaan lisää kiiltoa hiuksiini, ja viimeistelen lookin lakalla.

Käytän itse n. 7 minuuttia kiharoiden tekoon, joskus menee n. 5 min ja hiukset on laitettu kuntoon. Syy on todellakin tässä raudassa, sillä joskus kääräisen hiusosion raudan ympärille ja otan sen sekunnin päästä pois. Silloinkin tulee kiharaa, siten saa luotua hyvin luonnollisen ja ”elävän” näköiset laineet.

Muutamia niksejä kutrien kihartamiseen: 

Pese hiukset, lisää pyyhekuiviin hiuksiin pidennyksille tarkoitettua hoitoainetta.
Huuhdo aine pois ja föönaa hiukset.
Lisää silkkitippoja latvoihin.
Jaa hiukset kahteen osaan sormien avulla: Laita etusormet siihen kohtaan, mihin haluat lisästä pidennykset, ja vie molemmat sormet päänahka myöten, kunnes sormet kohtaavat. Nosta sormien yläpuolelle jääneet hiukset ylös ja kiinnitä ne esim isolla hiusklipsillä.
Kiharra hiukset muutamissa osioissa kerrallaan, joko sisään tai ulospäin. Itse kiharran usein ulospäin, paitsi etuhiukset kiharran aina sisäänpäin.
Harjaa kiharat auki ja lisää lakkaa. Look on redi!

 

Rapunzel Of Sweden salonki/ salong:

Regeringsgatan 67
11156 Tukholma
fi@rapunzelofsweden.com
09 424 50 923 

Instagram: @rapunzelofsweden
Facebook: Rapunzel of Sweden

Tehty yhteistyössä Rapunzel Of Sweden - kanssa* 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat