Tiedättekös päiviä, kun ei keksi mitään päälle pantavaa tai kaikki vaatteet tuntuu ihan huonoilta valinnoilta. Sillon ärsyttää ja kaapissa ei tunnu olevaan yhtään mitään. Tähän on helppo ratkaisu. Perusvaatteet. Simppelit ja siistit perusvaatteet toimii aina. Ainakin mun mielestä. Kauluspaita ja farkut, tosi hyvä ratkaisiu kouluun/ töihin ja voi jatkaa iltaan asti, kun nappaa mukaan vaikka siistin bleiserin. 

Perusvaatteiden puolesta puhujana pidin niin rennon päivän tänään vaatetuksen suhteen. Revityt farkut ja raitapaita. Siitä oli päivän asu tehty. Päivä oli muuten aika hulabaloo, joten chillit vaatteet check! Huisi valinta. 

Tämmönen pieni perusvaatteiden postaus, huomiseen! :) 

Do you know the feeling, when you don't have anything to wear? Yep I know. Your closet feels empty and you don't know what to wear. Here is a solution to that problem. Basic clothes. You can wear those at school/work and spent the evening a basic white shirt on, blazer and some skinny jeans. 

Today I had my ripped jeans on and a stripe shirt. So basic and comfy. 

So that pretty much it, talk to you tomorrow! :) 

ZARA kauluspaidat / white blue shirt

YLF nahkashortsit / leather shorts 

TIGER OF SWEDEN farkut / jeans

OODJI revityt farkut / ripped jeans

OODJI vyö /belt 

GINA TRICOT raita paita / stripe shirt 

MANGO korut / jewellery 

Kommentit (3)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Eipä kestä. :) Itse vain hyväksi havainnut tämän, helpottaa huomattavasti. :)

Kiitos sulle Nella, aurinkoista päivää! <3

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Tänään aamulla oli juurikin tuollainen fiilis, ettei mitkään vaatteet tuntuneet kivalle. Päädyin mustavalkoiseen villapaitaan, sinisiin pillifarkkuihin ja jalkaan laitoin Reebokit. Olen tyytyväinen :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kuulostaa tosi kivalta asulta!! Saman asun pukisin oitis päälle!:) Ihanaa päivää ihana Jenni! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat