Kutsun onnenhetkiksi sellaisia tilanteita/ hetkiä, kun yhtäkkiä suuri ilo puskee pintaan ja olo on yksinkertaisesti vain ihan tajuttoman onnellinen. Tällä viikolla on ollut hurja määrä onnenhetkiä, eikä niiden aiheuttamiseen tarvitse kovinkaan paljoa. Kävely illalla kotiin ystävien kanssa tai yksin, aamun eka kuppi kahvia, vapaa aamu, bloggaaminen, kaikki läheiset, istuminen ratikassa kuunnellen musiikkia, puhtaat lakanat. Muun muassa näistä on tämän viikon onnenhetket tehty. Se on oikeasti aika hassua, miten puhtaista lakanoista mulla on noussut hymy pintaan ja yhtäkkiä taas muistaa miten tärkeätä on nauttia juuri niistä pienistä hetkistä.

Tämä aihe on pyörinyt mielessäni jo aika pitkään ja ennenkin tästä olen kirjoittanut. Kuviakin on tullut otettua joistain näistä tilanteista, joten miksipä ei tehdä siitä postausta. Eilen oli ihanan lämmin ilma, ja me päätettiin tyttöjen kanssa pistää jalkaa toisen eteen ja kävellä matka, mikä oltaisiin päästy myös autolla. Lopulta hypättiin ratikkaan, naurettiin ihan päättömille jutuille, hypättiin ulos ja juostiin toiseen ratikkaan, otettiin tärähtäneet selfiet ja naurettiin meidän dorkille ilmeille.

Nämä on ne hetket mitkä saa mut tajuttoman onnelliseksi, eikä tosiaankaan tarvitse paljoa ymmärtääkseen kuinka kiitollinen täytyy muistaa olla ihan arkisista asioista läheisiin saakka.

Tällaista pohdintaa lauantaille ja nyt lähden keittämään kunnon kahvit! 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Vierailija

sä oot kyllä just sellanen cosmogirl <3 sovit hyvin tänne!
ja puhtaat lakanat on yksi maailman parhaimmista jutuista :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No voi kiitoksia Jaana sun kommentista! :) <3
Puhtaat lakanat on kyllä huisi piristysruiske arjessa! x)
Tsemppiä viikkoon! Xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat