Tämä tiistai alkoi klo 7.00, ja aloitin aika saman tien kuvaamaan tämän postauksen videota. En olisi uskonut että sen kuvaamiseen ja editointiin menee ihan koko päivä. Videossa on suht monta vaihetta, sekä tarkennuspisteen löytäminen oli välillä hankalaa, kun kamerassani ei ole kääntyvää näyttöä. Lopulta video tuli valmiiksi, ja sain myös hiuksiini kivan kiharapilven loppuillaksi.

Ensimmäinen tyyli käy lähestulkoon mihin tahansa illanviettoon/ tapahtumaan. Toinen lookki on aika lailla kopio omasta vanhojentanssi kampauksestani, sekä tuo mekko oli minulla päällä tanssiessani vanhat. 

Huomenna on taas kuvauspäivä ja aiheena on baletti. Vielä en voi kertoa sen enempää kyseisistä kuvauksista mutta halusin vain vinkata, että Vuoteni balettitanssijana -postaukseen on kyllä tulossa vastaukset. Snapchatissa ( minnasomero) tosin pääsee seuraamaan kyseisiä kuvauksia ainakin jonkun verran. Kuulemiin! :) 

 

It's time to give some hair tips again! The first look suits almost for every occasion and event. The second one is almost exactly the same look what I had on my prom day. Tomorrow is gonna be pretty exciting day, and the subject is Ballet. I can't tell you more about tomorrow, but on snapchat ( minnasomero) you can see some behind the scenes videomaterial. :) 

Rapunzel Of Sweden salonki/ salong:

Regeringsgatan 67
11156 Tukholma
fi@rapunzelofsweden.com
09 424 50 923 

Instagram: @rapunzelofsweden
Facebook: Rapunzel of Sweden

*Tehty yhteistyössä Rapunzel of Sweden -kanssa
*Collaboration with Rapunzel of Sweden

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat