Berliinin voi kokea turistina aika monella eri tavalla, se on tullut huomattua tällä reissulla. Olemme liikkuneet taksilla, metrolla, kävellen sekä pyörällä. Suosittelen ehdottomasti pyörän vuokraamista päiväksi (12€) jolla pääsee kätevästi liikkumaan paikasta toiseen. Osta Maps With Me- sovellus (n.4€) joka lataa valitsemasi kaupungin kartan, ja sovellus toimii ilman nettiyhteyttä. Ihan uskomattoman helppoa liikkua tuon palvelun avulla, sillä se koko ajan tunnistaa missä liikut, ja missä kohtaa määränpää on.

Pyörällä liikkuminen on huippu valinta myös siksi, koska silloin valitsee kahvilat/ ruokapaikat spontaanimmin, kuin metrolla liikkuen keskustan tuntumassa. Me valittiin ruokapaikat ihan lennosta matkanvarrella nähtävyyksien luo, eikä niitä kaikista tunnetuimpia ravintoloita keskustasta. Pyörällä liikkuminen on halpaa, helppoa ja superkivaa! Ainut mikä vähä jännitti oli se, kun jouduttiin ajaa keskellä tietä bussin ja taksin välissä. Berliinissä hyvin moni liikkuu pyörällä, ja pyörätiet on merkitty autotielle omalle kaistalle. Välillä kaistat hävisi kuin tuhka tuulen, ja löydettiin itsemme keskeltä autoja muiden pyöräilijöiden tapaan.

Kävimme läpi nähtävyydet, ihan random paikat, Zalandon ihanan rento Fashion House, jossa oli Leviksen tapahtuma sekä muita Zalandon muotiluomuksia näytillä. Otettiin kokikset, riemuittiin WiFin toiminnasta, hypättiin pyörän selkään, valokuvattiin, ja hotelille päästyä olimme rundailleet pyörillä n5-6 tuntia. Eli suosittelen pyörän vuokraamista, Ihan superhauskaa oli!

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat