Tänään tahdon tuoda teille muutamia ajatuksia niistä asioista, joita minulla on pyörinyt mielessäni viimepäivien aikana.

Bloggaamisesta tahdon sanoa sen, että olen tehnyt tietoisen valinnan blogini aiheista, sekä siitä, mitä tahdon tuoda julki omasta elämästäni. Kirjoitan muoti ja lifestyle- blogia, eli keskityn kuvissa ja teksteissä näihin asioihin. Muodista kerron siksi, koska se on intohimoni ja tulevaisuudessa tahdon työskennellä muodin parissa. Lifestyle on laaja käsite ja tuon sitä esille jokapäiväisen arkeni kautta. Rakastan valokuvaamista, ja julkaisen valokuviani arkisista asioista sekä erilaisista tapahtumista arkeni keskellä. Asukuvat ottaa kuvaajani, mutta muokkaan kuvat aina kokonaan itse (värit, kontrastit, valotukset), jolloin saan toteuttaa omaa visuaalisuuttani kuvien välityksellä.

Elämä on koulinut minua ihan samalla lailla kuin ketä tahansa. Olen saanut osakseni väärin kohtelua, käynyt läpi vaikeita elämän vaiheita, herännyt päiviin itku kurkussa, sekä nukahtanut silmät kyynelissä vasta aamuyöstä. Tällaista voi tapahtua ihan jokaiselle jossain vaiheessa elämää. Olen oppinut, että oma asenne näissä tilanteissa vaikuttaa pitkälti siihen, miten vaikeista asioista selviää. Vaikeiden asioiden keskellä oivalsin positiivisen asenteen vaikuttavan suuresti omaan elämänlaatuuni. Ajattelen hyvin positiivisesti, mutta en turhan sinisilmäisesti. Kirjoitan blogissani positiiviseen sävyyn päivän tapahtumista, ja tahdon välittää lukijoille palan positiivisuutta jokaisessa postauksessani. Blogini yläkulmassa olevassa tekstissä on lause: ”paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa.” Ajattelen asioita positiivisuuden kautta, ja tämä heijastuu myös tekstissä ja kuvissa. Tarkoitukseni ei ole saada elämääni kuulostamaan täydelliseltä tai jotenkin hienolta arjelta. Kirjoitan kahvitteluista ystävieni kanssa, koska muun muassa ne tekevät minut onnelliseksi, ja siksi että nämä asiat kuuluvat perusarkeeni.

Joissain vaiheessa elämääni saatan kertoa enemmän omista ajatuksistani, sekä ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin, mutta nyt keskityn kirjoittamaan arjestani ja muodista. Meitä ihmisiä on moneen junaan, ja jokainen saa myös itse päättää, mistä ajatuksista ja aiheista haluaa kirjoittaa julkisesti muille. :)

Nyt katsaus eiliseen päivään. Minua on pyydetty kertomaan tarkemmin millainen on tavanomainen päiväni. Tässä eilisen ja tämän päivän tapahtumat.

KE 22.4

07.00 Herätyskello soi, kuppi kahvia ja lähtö Gina Tricotin Exclusive collection malliston aamutapahtumaan.

 8:30 Gina Tricot Exclusive collection -tapahtuma.

 

10:00 Kahvittelua Natalian kanssa keskustassa. Otimme myös muutamia asukuvia.

12.15 Nopea käynti kotona, koska työt kutsuivat: meileihin vastaamista, blogitekstin kirjoittamista ja kuvien läpiselausta.

 

14.10 Lähtö siskoni luo. Hän oli koiranvahtina naapurin karvaturrille. Otin läppärin mukaan, ja hioin valmiiksi tämän päivän postauksen kuvia.

 

16:15 Pääsin kotiin, avasin läppärin, ja vietin sen parissa loppuillan. Eilen en mennyt salille, mutta yleensä treenaan juuri iltaisin.

01:00 Blogihommat tehty ja suihkun kautta nukkumaan.

TO 23.4

07.00 Herätyskello soi, ja päivä alkoi kauppareissulla (maitoa kahviin). Nopea lähtö Marsaanan lehdistöpäivään katsastamaan tulevan talven muotiluomuksia.

 

12:15 Kuvaajani Julia odotti jo portaikossa, kun pääsin kotiin. Teimme ruokaa ja kävimme läpi päivän kuvaukset.

15:00 Korkokenkäkokoelma -videon kuvaukset.

17:00 Kuvausten jälkeen avasin läppärin ja tässä nyt olen. Teen huomisen postauksen valmiiksi ja lähden tuulettumaan juoksulenkille. Juoksun avulla saan aivot narikkaan ja voin keskittyä vain siihen hetkeen.

Kommentit (3)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Päivät on kyllä täynnä tekemistä, mutta tykkään kovasti, kun on paljon puuhaa! :) Jenni vietä oikein hyvä perjantai! <3 :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat