Pari päivää sitten tein itselleni nahkakaulapannan vanhoista nahkahousuistani, joita en ole käyttänyt enää pitkään aikaan. Halusin hyödyntää housut joillain tapaa, ja päädyin nahkakaulapantaan. Toisesta lahkeesta taidan tehdä itselleni nahkakorsetin, jonka voi laittaa vaatteiden päälle asusteeksi.

Tämä kyseinen kaulapanta oli hyvin helppo tehdä: leikkasin lahkeesta sopivan mittaisen palan, käänsin sen kahtia, leikkasin sisäpuolelta ylimääräisen kankaan pois, jotta kaulapannasta tulisi ohuempi. Käytin nahkahousujen piilonappia sekä piilonapin solkea, ommellen ne pannan sisäpuolelle. Tällöin nappi ei tule näkyviin vaan jää nätisti sisäpuolelle piiloon. Etupuolelle lisäsin pienen kultaisen korun, josta otin kultaisen ketjun pois. Aikaa tuon tekemiseen meni noin puolituntia, ja olin aika tyytyväinen lopputulokseen.

Ajattelin tehdä samanlaisen kaulapannan myös viininpunaisista nahkahousuistani jotka ovat menneet rikki kovan kulutuksen vuoksi. Pidän kovasti nahasta materiaalina, ja tuo kaulapanta tuo kivasti särmää tavalliseen poolopuseroon. Minulla on muutama paita missä on nahkaisia yksityiskohtia, mutta vielä ei ole tullut sellaista paitaa vastaan jossa kaulan kohdalla olisi nahkaiset yksityiskohdat.

Istun täällä kotona Julian kanssa, sekä täällä on meikkaaja ja malli myös mukana. Mallia laitetaan valmiiksi, jonka jälkeen lähdemme kuvaamaan mallille kuvia. Itse stailaan mallille kolme eri lookkia. Tulee varmasti kiva päivä! Mukavaa tiistaita teille! :) 

ZARA poolo
GINA TRICOT housut
DIN SKO nahkanilkkurit
HUNKYDORY laukku
PÖLLÖT lasit
SKAGEN kello

Kuvat ottanut Julia Namrood, editointi minä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat