Keskiviikkona lähdettiin Jesperin kanssa kuvaamaan keväisiä asukuvia. Suurena nahkapintaisten vaatteiden ystävänä olin pukenut ylleni vähän yllättävänkin valinnan: nahkahameen. Siitä syystä vähän yllättävä valinta, sillä yleensä jalassani on aina housut. Toisaalta, nythän ne lämpimät ilmat on vasta edessä. Pidän myös siitä, että tämän hameen helmassa on kunnolla pituutta. Tällöin hame sopii arkeen sekä juhlaan.

Jesperin asuvalinta oli musta supertyylikäs. Tykästyin kovasti kuvissa näkyvään nahkatakkiin, jossa on kivoja yksityiskohtia, sekä takin malli on just passeli. Seuraavan oman nahkatakkini toivoisin olevan juuri tuollaisen kauluksen omaava, sekä muutenkin vähän raffimpi malli. Prätkäbootsit ja nahkatakki, vallan mainio keväinen asukokonaisuus!

Veikkaan, että tästä edes asuvalinnoissani käytän enemmän hameita! Ihan huippua, kun on kevät ja toppatakit on saanut heivata varastoon! #innostunut!

 

 

Kuvat Jesper ja minä

Editointi minä 

FILIPPA K takki/ coat, GINA TRICOT paita ja hame / shirt and skirt, DIN SKO korot/ heels, OODJI laukku/ bag

Yesterday we took some photos with Jesper of our "spring outfits." I had a leather skirt and Jesper had some pretty cool boots and a leather jacket on. I really like that leather jacket! Since the spring has arrived to Helsinki, I think I will start to use more skirts from now on at my daily outfits. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat