No nyt on aika paljastaa eilen kertomani paketin sisällön josta olen niin innoissani. Canon 6D runko ja Sigman 50mm/ 1.4 objektiivihan se sieltä paketista löytyi! Tätä hankintaa oon miettynyt tosi pitkään mutta nyt sitten viimein se tuli mulle käyttöön. Hyvä kamera/ objektiivi on itselleni tosi tärkeä ja ehdoton juttu. Kuvien täytyy olla jo kamerassa hyvälaatuisia ja haluan saada kuvista ja kamerasta kaiken hyödyn irti. 

 

Eilen pääsin vasta illan/yönpuolella testaileen kameraa ja sen opettelemisesta ei kyl meinannu tulla loppua. + Tiesin, että jos alotan kunnon opettelun niin siinä menee koko yö. Aamulla sit heti kahvikupin äärellä kameran otin kunnolla käyttöön. Kuluneesta vuodesta piti postaus myös tehdä mutta aika ei enää riittänyt, kun en malttanu laskee kameraa pois käsistä. heh. Jotenka oon kyllä tosi tyytyväinen tähän runkoon ja objektiiviin! 

Ens vuoden puolla sitten tuo postaus luvassa. ;) Loistavaa uudenvuoden aattoa kaikille!  <3

IMG_0039

 

IMG_9400

 

 

Kommentit (1)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

5D on kalliimpi kuin 6D mutta mielestäni niissä ei taida kovin suuria näkyviä eroja olla. Jos en satu olemaan väärässä. 5D.ssä on paremmat videointi mahdollisudet. Mutta itse pärjään hyvin 6D.llä ja en ole huomannut paljon eroa 5 ja 6D.n välillä, kun molemissa on ollut sama objektivi. 7D on näitä molempia halvepi versio.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat