Mulla on nyt tosi kesäloma fiilis. Arkeni ei ole muuttunut mitenkään erikoisesti, mutta nyt musta tuntuu jotenkin erilaiselta. Vaikuttaako siihen kesäkuun alkaminen vaiko aurinkoiset ilmat, en tiedä. Mutta sen olen huomannut, että nyt pystyn nauttimaan ”luppoajasta” enemmän. Välillä arki on niin hektistä, että sitä ei osaa nauttia ajasta jolloin ei ole mitään. Nyt mulla on kuitenkin erilainen fiilis.

Kamerasta löytyi muuten asukuvat jotka on jäänyt julkaisematta, vaikka otimme ne viime viikolla Natalian kanssa. Yleensä pyrin lisäämään kuvat saman tien koneelle ja blogiin, jolloin kuvat ovat tuoreita otoksia. Musta tämä asu on jopa aika syksyinen sen värimaailman vuoksi, mutta pidän asusta kovasti. Pappapöksyt on mielestäni aika hauska valinta juuri niiden löysän mallin vuoksi. Tällaiset housut on mun valinta esim gollege housuille, jos haluan pukea hyvin rentoa ja väljää vaatetta päälle.

Se siitä asusta ja nyt puolestaan lähden kaupan kautta ystävieni luokse illanviettoon. Rentouttavaa keskiviikkoa kaikille! :) 

MINT&BERRY paita
TOPSHOP, ZALANDO housut
LUMI laukku
SKAGEN kello
MANGO kengät 

Kuvat ottanut Natalia, editointi minä. 

 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat