Tässäpä tutorial siihen, miten teen omat kiharani melkein päivittäin. Tätä multa oltiin kysytty taannoin ja lisäsin vielä hiustenpidennykset näihin kuviin. Kiharat on hyvin helppo tehdä Clipp On pidennysten kanssa ja niistä voi tehdä monia eri versioita. Paras tulos tulee itselläni vastapestyihin hiuksiin jotka kuivaan pää alaspäin föönillä. 

1. Aseta etusormet korvien yläpuolelle kasvojen eteen. Liu'uta sormet edestä taakse molemmin puolin, jolloin tulee suora viiva pään keskiosaan. ( oma suora viivani ei ollut täysin symmetrinen, hah) Nosta korvien yläpuolelle jääneet hiukset päälaelle ja kiinnita ne klipsillä. 

2. Avaa pidennysten klipsit ja laita ne tasaisesti suoran viivan kohdalle keskelle päätä. Kiinnitä klipsit aloittaen keskeltä, vuorotellen pään molemmin puolin.  

 

3. Harjaa hiukset ja tupeeraa ne kuohkeaksi pienissä osissa aloittaen päälaelta lopettaen ne pidennysten kohtaan asti. Halutessasi lisää lakkaa tuperattuihin osiin, jolloin hiukset pysyvät kuohkeina pidempään. Silota hiukset tasaiseksi. 

4. Käytän joko paksua piippausrautaa ( onko se oikea nimi sille? ) jolloin kiharoista tulee loivemmat, tai suoristusrautaa mikä tekee pienempää kiharaa. Nosta tupeeratut hiukset klipsillä ylös.

 

 

5. "Piipausraudalla" aloita hiusten latvoista käärien hiusosio kokopituudeltaan tyveen asti raudan ympärille. 

 

6. Suoristusraudalla laita rauta tyveen, laita hiusosio sen väliin ja vedä rauta alas pyöräyttäen hiuksia ulospäin kokoajan. Tee sama kaikille klipsin alla oleville osioille. 

 

7. Avaa klipsi, tarvittaessa tupeeraa hiuksia lisää jos ne on lässähtänyt klipsin sisällä. Kiharra hiukset yllämainitulla tavalla. 

 

8. Oikealla puolella ruudulta katsottuna kuvassa piippausraudalla tehdyt kiharat ja vasemalla suoristusraudalla. Suokkarilla saa tiheämpää kiharaa mutta harjaan ne silti auki. Harjaa myös piippiraudan kiharat, jolloin saat vieläkin loivemman lopputuloksen. Lisää lakkaa ja Voilà, look on valmis! 

 

Kun tahdon saada lisää voluumia hiuksiin lisään pidennykset tuomaan pituutta ja varsinkin itselläni tuomaan tuuheutta! Tässä linkki Rapunzel Of Swedenin sivulle ja käykäähän tsekkaan heidän upeiden aitojen hiusten valikoima! Klikkaa TÄSTÄ  

*Histenpidennykset saatu yhteistyössä Rapunzel Of Sweden kanssa.

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat