Suomi! Ai että, miten on kiva olla kotona ja Suomessa. Matka Berliinin oli oikein onnistunut, mutta oli myös mukavaa tulla takaisin kotiin. Tänään oli luvassa studiokuvaukset mitkä kesti koko päivän, ja kuvat tulevat ammattivalokuvaaja Lauri Laukkasen projektiin. Kuvauksissa oli myös mukana Sergei, ja meistä molemmista otettiin yksittäiskuvat. Otimme kolmet eri kuvasarjat Laurille omasta lookistani, sekä lisäksi omaan blogipostaukseeni vielä yhdet kuvat. Tulen toki jakamaan kaikki kuvat blogissani joita otimme tänään, mutta pyysin Laurilta vielä erikseen yhden kuvasarjan tiettyä projektia varten. Näistä lisää infoa myöhemmin. :)

Studiokuvauksissa on yleensä aina kova tahti päällä koko päivän ajan, sillä meikkiin ja hiustenlaittoon menee hurjasti aikaa. Kuvia puolestaan otetaan roppa kaupalla, joista julkaistaan vain muutamat otokset. Itselleni tehtiin kaksi eri meikkiä, mutta hiuksille tehtiin muutama eri kampaus.

Tässä on näin alkuun video tämän päivän kuvauksista ja pian on tulossa lisää kuvia lopputuloksesta. Ps. Aika villi meikki ja kampaus tuossa videon vikassa klipissä. XD

Today I had a photoshoot with Lauri Laukkanen, who is a professional photographer. Here is a short video from the photoshoot we had today, and soon I will load some more photos what we took today. :) 

Kuvaaja, Lauri Laukkanen
Kuvaajan assistentti, Iiro Rautiainen
Meikki, Elina Armas 
Hiukset, Sarianna Sormunen 
Miesmalli, Sergei Vartiainen 

Kommentit (7)

nenna

Omg! sul näkyy selluliitti ja jalat tosi rumat räpylät. sul on muuten myös otsarypyt jo! tossa iässä! huh!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

:DD
Ja on muuten hankalaa välillä ostaa kenkiä näille räpylöille! Mut noi muut asiat on mulle iha fine juttuja. :)

Vierailija

Aika erikoinen kommentti, säälittää sinun puolestasi. Olet vain itse kateellinen ja katkera!
Hienoa Minna, todella kaunis olet!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

xD Kiva kuulla! :) No oli kyllä! Oli iha hauska kokeilla jotain noin erilaista! Mukavaa iltaa sulle! :) Xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat