Tänään sain kokea aika epämiellyttävän herätyksen, sillä kroppaani koski ja lujaa. Kurotin kädelläni olan taakse sammuttaakseni herätyskellon ja samalla parahdin ”AI” kivun vuoksi. Laitoin salijäsenyyteni taas voimaan Training For Warriors salille, ja eilen pääsin vihdoin aloittamaan tämän syksyn treenit. Eilinen treeni taisi olla mun kaikista surkein suoritus mitä olen eläissäni tehnyt tuolla salilla. Tuntu siltä, että lihaksista olisi lähtenyt voimaa ainakin puolet pois, enkä jaksanut tehdä sarjoja yhtä raskailla painoilla kuten ennen.

Kesän aikana olen käynyt lenkillä, mutta en ole tehnyt sen suuremmin mitään lihaskuntoharjoitteita. Sen kyllä huomas ja hitusen myös ärsytti tuo oma voimattomuus. Kävin myös inbody mittauksessa tarkistamassa kehoni koostumuksen eikä tulos ollut sama kuin ennen. Tosin arvasin sen olevan huonompi, joten se ei tullut yllätyksenä.

Motivaatio treenaamiseen lähti kuin ohjus nousuun mun eilisen huonon suorituksen jälkeen, vaikka tänään en mennytkään salille mun lihaskipujen vuoksi. Hiukan sain itseäni liikkeelle palauttavan kävelylenkin verran, minkä jälkeen erittäin kevyt lihastreeni tuntui jopa ihan hyvältä, ihme kyllä. Venyttely puolestaan sattui mutta auttoi, ja lopulta mulla oli aika vetreä olo näiden jalannostojen jälkeen. X)

Toivottavasi huomenna sujuu treeni vähän paremmin ja saisin pian tehtyä myös sen treenipostauksen! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat