Kuvasimme tänään aamupäivällä Natalian kanssa ensimmäisen videon meidän Minna&Natalia nettisarjaan. Saimme myös ystävältämme apua kuvaamisen kanssa, mikä oli mukava yllätys. Videon kuvaamisen kanssa meni aika lailla koko päivä, ja illemmalla tapasin vielä ystäväni Timin ja kävimme kahvilla hänen synttäripäivän kunniaksi. Olimme istuneet jonkin aikaa kahvilassa, ja Tim oli kerennyt syödä melkein kokonaan kakkunsa loppuun, kunnes heilautin kättäni ja oma kahvini lensi pöydälle, Timin kakun päälle, hänen housuilleen, ja kahvilan lattialle. Aluksi säikähdin kovasti, sillä kahvi oli aika kuumaa kun en ollut juonut siitä kuin yhden kulauksen, ja kuuma kahvi lensi Timin syliin. Onneksi ei käynyt kuinkaan, housut vain saivat kahvitahran, itse sain uuden kahvin ja lopulta saimme nauraa makeasti tuolle sattumalle. Loppu hyvin kaikki hyvin! 

Nyt aloitan huomisen asupostauksen kuvien editoimisen, huomiseen!

 Here is our first Minna&Natalia -video! Hope you like it! :) 

Kommentit (5)

Roosa

Ihan sikakiva lisä teiän blogeihin! Tosi kiva tää ja osaatte olla niin luonnollisesti kameran edessä. Positiivisuus välittyy tännekkin! Ootteko natalian kanssa hyviä ystäviä olleet jo pidemmän aikaa?

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Tosi kiva kuulla, että tämä idea on mieluinen sulle! :) Halutaan tosiaan tuoda videoissa positiivisuutta ja aitoutta esiin, sekä tuoda arkipäiväisiä asioita esille näillä videoilla. :) Olemme tunteen Natalian kanssa nyt alle vuoden. Olemme ystävystyneet tuona aikana, ja nykyään olemme hyviä ystäviä! :)
Kiitoksia sun kommentista Roosa! <3

Piu

Moi! Tosi kiva tää idea ja sarja! Vielä kun äänen sais paremmaks. Onko tää kuvattu järkkärillä? Siihen saa parilla sadalla eurolla ja allekin hyviä ulkoisia mikkejä ja ääni paranis kymmenen kertaa! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia Piu, mukava kuulla! :) Ja kiitoksia tuosta vinkistä liittyen mikkeihin. Harmittelin suuresti videota editoidessani, että meillä ei ole mikkejä käytössä. Olen täysin samaa mieltä kanssasi, ääni täytyy saada paljon paremman laatuiseksi. Täytyy ostaa pian meille mikit. Kuvasimme tämän Canonin 6D kameralla, objektiivina Sigman 50mm/ 1.4.
Mukavaa iltaa! :)

Milla K / Lack of Colour

Hyvä tytöööööt :D AIvan sika kiva idea!! Hitsi, mieki oon ton snäpin käyttöönoton jälkeen alkanu miettiin josko sitä uskaltais alkaa kuvaan välilä ihan videoo! Keep it up ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat