Tuntuu hieman oudolta ajatukselta, että nyt on marraskuu jo, tulipas se nopeasti. Tämän postaksen kirjoittamisessa on muuten kestänyt yllättävän pitkään, kun olen jäänyt katsomaan Youtubesta musavideoita. Näköjään on kunnon sunnuntaijumitus päällä. Katsottiin eilen alkuillasta Nean kanssa The Other Woman- leffa, oli ihan hauska hömppökomedia ainakin meidän mielestä. Joko muuten olette nähneet sen uuden Bondin? Olikos se hyvä? Uskoisin että on.

No trendivinkin pariin, sillä ukkostyyli ja rennot vaatteet päätyi viikon vinkiksi. Leveälahkeiset housut voi olla hyvin naisellinen valinta jos ne yhdistää korollisiin kenkiin, tai sitten lookista saa tosi rennon tennareilla. Arkena olen käyttänyt korollisia nilkkureita näiden housujen kanssa, pitääpä laittaa kuvat kyseisestä asusta, näyttää aika eriltä kuin nämä kuvat.

Tuo takki on muuten yksi lemppareistani, kunnon ukkotakki. Takki on erittäin lämmin juuri sen pituuden takia, sekä sen alle voi laittaa myös tosi paksun villaneuleen.

Nyt puolestaan mun tekee mieli juoda kupponen kahvia ja alan selaaman vanhoja lehtiä läpi. Sellainen sunnuntai täällä.

So it's November now, hmm, what? It feels so funny to think it's November now. Well let's talk about this weeks trend tip. As you can see, the trend tip is man style/ man vibes.Flare pants can be very feminine with high heels on, or if you choose to wear sneakers the whole look get's more "loosed up."

I'm craving for some good coffee, so I will go to my kitchen to make dark coffee, and this evening I will read some old magazines.

ZARA kauluspaita/ white shirt
GINA TRICOT neule/ sweater
H&M STUDIO housut/ pants
MONKI takki/ coat
MANGO tennarit/ sneakers 

Kuvat otannut Julia Namrood ja minä, editointi minä.
Photos taken by Julia Namrood and me, edited by me.

Kommentit (5)

Kira

Ei kyllä itseeni iske lainkaan noi leveälahkeiset housut.. :/ saavat kantajansa näyttämään lihavammalta kuin onkaan.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Onhan ne aika rennot housut eikä jalkojen muodot tule näissä esiin. Mutta mukavat ne ainakin ovat. :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Onhan ne aika rennot housut eikä jalkojen muodot tule niissä esiin. Mutta mukavat ne ainakin ovat. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat