Jestas sentään miten ulkona on ihan hyisevän kylmä, tai anakin tältä musta tuntuu. Saatiin myös lisäjäätymistä Alexan kanssa tänään, kun hiukset tuulessa pöllyten ja jalat täristen näpsittiin kuvia. No, saatiin kuin saatiinkiin muutamat otokset napattua. Kahvia sen jälkeen nassuun ja luennolle. Illalla kun pääsin kotiin, nukahdin samantien. Hah, taisi eilisen unisuus jäädä päälle. Mutta nyt sitä on kuin elossa taas ja virtaa riittäisi. Harmi tässä on se, että kello lähentelee puolta yhtätoista illalla. Välillä näin.

Ihastuin myös tuohon Alexan neulemekkoon, kiva leikkaus ja lämpöisen näköinen! Itse olin kokonaan nahkaisessa asussa, sekä harmaa villakangastakki pehmittämään kokonaisuutta. Myös noilla mustilla nahkapopoilla on aivan hurjan hyvä kävellä. Se oli ihan yllätys! Nyt pika happihyppely kahviostoksille ja huomista päivää suunnitteleen! :) 

Mango takki, Zara nahkapaita ja housut, DinSko kengät

Kuvat ottanut: Alexa Dagmar 


Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat