Hei vain! Tänään maantaina alkoi ihan huisin jännä juttu! Nimittäin LUMIstyle- kilpailu! LUMI on Suomalainen laukku ja kenkä brändi, joka tarjoaa upeita ja laadukkaita tuotteita. LUMIn tuotteiden materiaalit ja muotoilu ovat itselleni hyvin mieluisia ja ei voi muuta sanoa, kuin että ihania lakkuja ja kenkiä!  Oon hyvin innoissani päästessäni tähän kilpailuun mukaan! :) Kilpailun ideana on se, että bloggaajat jotka ovat tässä mukana valitsivat laukun LUMIn upeasta kokoelmasta ja stailasivat asukokonaisuuden sen ympärille.

Itse valitsin tämän kauniin nuden värisen clutchin jossa on kultainen solki edessä. Laukkua voi käyttää kultaisen värisen ketjun kanssa olalla, tai ilman ketjua. Itse käytän laukkuja monesti ketjun kanssa liikkuessani kaupungilla tai juhlissa, mutta tämä pikkulaukkua toimii myös vallan mainiosti kädessä kannettavana. Laukku on tilava ratkaisu kaupungilla käydessä, sekä juhliin mennessä.  Sen sisään mahtuu jos monen monta juttua! Tämä tuli huomatuksi kun sinne sujahti puhelimen lisäksi lompakkoni, muutamat meikit, sekä peili, laturi ja hajuvesi. Pieni suuri tilaihme tämä clutchi! Sisällä on lisäksi vielä yksi lisäketju johon voi kiinnittää muun muassa avaimet. Kätevä ratkaisu, sillä näin ollen ei tarvitse koko aivannippua kantaa mukana.

Halusin yhdistää laukun tuohon mustaan jumpsuittiin, ajattelen hieman tulevaa pikkujoulukautta. Kokomusta toimii mielestäni aina hyvin ja varsinkin kun yhdistetään siroon laukkuun jossa on kultaisia yksityiskohtia, on asu mielestäni yksinkertaisuudessaan kaunis ja juhlava. Tämä laukku on ihan hurjan kaunis yksilö! :)

 

Tämmöisessä kilpailussa en ole aikasemmin ollut blogini kanssa mukana, ja olen kyllä otettu, että pääsin antaan oman panostukseni Sannin kanssa tähän!

Olisi tosi hienoja jos kävisitte äänestämässä kuvaani jos stailaus ja tyyli nappasi myös teihin. :) Hurjan kiitollinen olen kaikista tulevista äänistä! <3

Äänestäminen tapahtuu tykkäämäälllä kuvasta Facebookissa. Kaikki kuvat löytyykin painamalla TÄSTÄ tai jos linkki ei aukea, voi Facebookin hakukenttään kirjoittaa LUMI ja näin olleen löytää kilpailun kuvat nimellä LUMIstyle with bloggers.

Kilpailu on käynnissä kaksi viikkoa ja voittaja ilmoitetaan 1. joulukuuta.

Lumin liikeen löydät Aleksanterinkatu 28, Helsinki ja heidän nettisivuilla voi käydä myös ihastelemassa tuotteita. :)

Kuvat: Sanni 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat