Maanantai vierähtänyt täysin meikkitouhuja tehdessä. Tärkein seikka kauniissa meikissä on mielestäni huoliteltu meikkipohja ja täydellisen sävyinen meikkivoide. Niitä olenkin kokeillut vaikak huru mycket meikkihistoriani aikana! Meikkivoiteet, CC voiteet, peitetpuikot yms yms. Eri vuodenaikoina ihon sävy muuttuu lunnollisesti, joten usein oonkin sekoittanut tummaa ja vaaleaa meikkivoidetta keskenään. Eniten pidän hyvin ohuesta meikkivoiteesta tai esim CC- voiteesta. Täydelliseen meikkipohjaan kuuluu myös hyvä pohjustus. Lumenen valikoimasta löytyy kosteuttavasta pohjustusvoiteesta aina meikkivoiteeseen asti laajasti eri tuotteita. 

Näin tein oman meikin + kulmiin ja ripsiin laitoin jo väriä tuomaan lisää eloa vaaleisiin piirteisiini. :)

1.Kosteuta kasvot pohjustusvoiteella. Tämä tuote antaa valon hehkua kasvoille ja on kyllä tosi tärkeä osa ennen meikin laittoa. 

2.Lisää meikin pohjustusvoide. Tämä antaa hyvän mattapinnan ennen meikin laittoa ja on ihan ehdoton lempparini! Meikki levittyy hyvin tasaisesti ja jo tämä tekee ihosta sileän näköisen. Kesällä käytän harvoin meikkivoidetta, joten kosteuttava rasva ja ja tämä riittää itselleni hyvin! 

3. Peitä tummat silmänalukset peitevoiteella joka on tarkoitettu juuri sille alueelle. Lisää samalla silmämeikin pohjustuvoide. Nämä antaa kirkkaan katseen ja peittää kyllä hyvin väsymyksen jäljet! 

4. Jos tarvetta, peitä epäpuhtaudet/ muut pienet ihon "virheet" peitepuikolla. Lisää meikkivoide. Näitä testasin kolmea eri kappaletta. NUDE PERFECTION KEVYTMEIKKIVOIDE antaa kevyen mutta tarpeeksi peittävän ja heleän lopputuloksen. MATTAMEIKKIVOIDE on öljytön ja peittää myös ihohuokoset. PITKÄKESTOINEN MEIKKIVOIDE kestää todella hyvin koko päivän, jopa salilla käydessä! Tämä tuli koettua. Hyvin samettinen ja pehmeä lopputulos. 

Viimeistele pohja puuterilla ja täydellinen meikkipohja on valmis! Ehdottomasti jää nämä tuotteet käyttööni!!  Onkos teillä kokemusta näistä tuotteista? :) 

*Tuotteet antoi LUMENE

*Products given by LUMENE

Today I have tested the many different kind of make up products from LUMENE. I did find a perfect foundation to my skin. Actually 3 different kind. Also here is some important products before you set the foundation to your skin. 

1.Beauty Base, Moisturizing & illuminating primer. MOisture- infused primer for instantly smoother and more radiant skin.

2. Beauty Base, Matifying & pore mininizing primer. Oil- absorbing microsppheres matify the complexion instantly andprovides longwear makeup

3.Beauty Base, under eye concealer, Beauty Base, Eyeshadow primer 

4.If you need, use the cover stick to cover small dots etc. Set the foundation. Here is 3 different ones: NUDE PERFECTION FLUID FOUNDATION,  weightless and invisible foundation that creates a flawless and naturally matt finish. MATT FOUNDATION, oil-free foundation for perfectly shine-free and fresh 'no-pores' finish Wears beautifully all day long. LONGWEAR FOUNDATION, Velvety feel foundation for instantly blurred flawless complexion. 

Add some face powder and the perfect makeup base is ready! 

Kommentit (4)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Huokaus, miten kaunis ja tunnelmallinen tuo viimeinen kuva on!<3 Ihana :)
Mä pidän tosi paljon Lumenen tuotteista, etenkin CC-voidetta on mennyt jo monta tuubia :) Samoin se turkoosissa putellissa oleva ripsari on ihan lemppari!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Upea Jenni, kiitän <3 Kävin taas lukemassa sun blogia ja niin kivoja juttuja ja neiti niin kaunis! :) CC- voide on kyllä tosi hyvä! Tosi saman tyylinen oli tämä NUDE PERFECTION FLUID FOUNDATION, todella kevyt mutta peittävä. Tykästyin! Oon kans kuullu, että se ripsari on hyvä! Voisin itse kans testata sitä. Tsemppiä hei tiistaihin Jenni! <3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heips Elisa! No tiedätkös itse tarvin kans meikkivoiteen, jossa ei ole punapikmenttiä. Nämä sävyt toimivat itselläni hyvin, eikä tule sitä punertavaa "hehkua" kasvoihin. Käytin sävynumeroa 3 kaikissa meikkivoiteissa. Suosittelen ihan vaikka kaupassa testaamaan miltä meikkivoide näyttää. :) Ymmärrän kyllä, itse olen kans tosi tarkka, että meikkivoide ei taita yhtään punertavaan kasvoilla.

Kosteuttava pohjustuvoide ja meikin pohjustusvoide on tosi toimivia musta, ja meikin pohjustusvoide tekee todella sileän ihon. Kun sitä on käyttnyt, tuntuu ettei pohjameikkiä voi tehdä enää ilman sitä. x) Kiitoksia sun kauniista kommentista ja ihanaa päivää Elisa! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat