No mutta nyt on tullut lisää poweria vaatekkaappiin. Aika oli päivittää mustia nahkahousuja ja niiden rinnalle on hommattu armeijan vihreät nahkikset. Niissä mallina ukkohousut jotka onki tän kevään must juttu! Joten päivitetyt pöksyt: check! Kiva viilettää näissä rennoissa mutta särmikkäissä pääntseissä. Korot saanu kans päivitystä näin kevään tullen, varpaat tuulettuu näissä popoissa. Trenssit tulee taas, kuten aina keväällä mutta itse tykkään enemmän näistä liehuvista yksilöistä. Normi trenssin möin jo muutama vuosi sitten, sitä vaan ei tullut enää itselläni käytettyä. Tämän beigen ja samalaisen mustan värisen hankein käyttööni viime viikolla. Malttamattomana odotan, että ilmat lämpenee ja takit kevenee!

Aika basic lookki mutta taas yksityiskohdat tekee tehtävänsä. Muutamia muitakin tuon vihreän värisiä juttuja tullut hankittua, mullahan alkaa tuleen ihan oikeasti värejä omaan garderoobiini! 

 

 

 

Kuvat ottanut Julia, Editointi minä 

Photos taken Julia, Edited by me

BIK BOK trenssi/ trench coat 

OODJI paita/ shirt 

H&M housut/ pants 

ZARA korot/ heels

Well now I have got some more power to my closet. Yep, it was time to get some spring pants. These military green leather pants give a nice twist to normal black ones. Man pants- model and this green, both must have- things for this spring! Have also bought couple of pairs open toe heels. Like them a lot! Trench coat is a main thing during the spring and here is a modern version of a typical trench coat. I sold my coat a couple of years ago, because I just dont wear it any more. Got this beige and also a black one insted last week! 

Simple outfit but the details says it all. Have some other pieces as well on that same color, I feel like my closet has got really some colors in to it! 

 

 

Kommentit (4)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Juu ostin tämän viime viikolla! Oli viime vuoden mallistoa mutta uskoisin että myydään, jos ne ei ole kerennyt mennä. :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kuvissa näkyvat korot on uusi hankintani jotka toin kuvien kautta esille. :) Kirjoitan muotiblogia joten näytän blogissani uusia trendijuttuja ja omia muotivinkkejäni asukuvien välityksellä. Vielä en kenkiä käytän kadulla, mutta kun säät lämpenee ja korkoja voi käyttää, laitan ne kyllä jalkaani. :)

Kiva kuulla, että kuvat ovat kivoja! Mukavaa viikonloppua sulle! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Kuvissa näkyvat korot on uusi hankintani jotka toin kuvien kautta esille. :) Kirjoitan muotiblogia joten näytän blogissani uusia trendi juttuja ja omia muotivinkkejäni asukuvien välityksellä. Vielä en kenkiä käytän kadulla, mutta kun säät lämpenee ja korkoja voi käyttää, laitan ne kyllä jalkaani. :)

Kiva kuulla, että kuvat ovat kivoja! Mukavaa viikonloppua sulle! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Hei Sara ja onpa kiva kuulla, että kuvat toimii! :) kovassa käytössä on kyllä trenssi ollut, sisällä ja ulkona. Veikkaan, että OB Grey/ 14-01 mahtaa olla tuotenimi. Muuten tässä lukee vain numeroita, BIK BOK, sekä koko. :D Toivottavasti samanlainen löytyy myös sulle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat