Kun minulta kysytään mitä pelkään, vastaan yleensä aina ensimmäiseksi pelkääväni lintuja. En tiedä miksi pelkään niitä niin suuresti, mutta olen erittäin säikky linnuille. Lintufobiastani on monta hauskaa tarinaa, sillä kirjaimellisesti kiljahdan linnun tullessa liian lähelle, suojaan pääni ja joskus olen mennyt jopa kyykkyyn asti keskellä katua, kun olen säikähtänyt niin kovasti. Ihan todella outoa, että linnut ovat minulle noin suuri pelon kohde. 

Kesällä pidin ikkunoita auki yötä päivää, ja joskus mietin, että olisi hirveää herätä siihen, että kodissani on lintu. Tuo pelko kävi maanantaina toteen, tosin ei yöllä, vaan päivällä ollessani hereillä. Olin juuri saanut postauksen valmiiksi, istuin nojatuolissani, ja huomasin linnun lentävän keittiön ikkunasta sisään. Säikähdin aika kovasti, laitoin ikkunan heti kiinni, olohuoneen verhon keittiön ovensuuhun, ja soitin isälleni ääni väristen ja polvien täristen. En uskaltanut avata ikkunaa kuten isäni neuvoi, sillä pelkäsin lintuja lentävän lisää keittiööni. Lopulta teippasin verhon ovensuun eteen, lähdin pois asunnosta, soitin naapurien ovikelloa, mutta he eivät vastanneet. Menin kokonaan ulos kerrostalosta, sillä talon lähellä on sähkömiehen työhuone. Kysyin sähkömieheltä apua, ja hän ystävällisesti suostui auttamaan minua. Itse en uskaltanut ottaa lintua kiinni, en sitten millään. Mies sai linnun hellästi kiinni ja päästi linnun ulos. Linnulle ei käynyt kuinkaan, vaan se lensi heti matkoihinsa. En tiedä kumpi meistä säikkyi enemmän, minä vai lintu, sillä minä pelkäsin lintua, mutta lintu varmasti pelkäsi minun kiljahduksia, sekä äkkinäisiä liikkeitä. 

Nyt niissä ikkunoissa mitä pidän auki, on laitettu valkoiset hyttysverkot eteen, jotta sama juttu ei enää toistuisi. Aluksi mua ei naurattanut tuo tapahtuma yhtään, mutta nyt mulla nousee hymy huulille, kun mietin tuota aamua. 

Keskiviikkona käytin tätä asua iltaan asti, ja olen tykästynyt suuresti näihin Billebeinon paitoihin! Mielestäni ne ovat tosi mukavia yllä, käytän niitä kotona ja keskustassa. Tässä myös yksi tämän hetken lemppari lippis, sekin on Billebeinon. Yllätyin positiivisesti kuullessani, että heidän t-paidat, kollarit ja hupparit ovat 100% tekstiilikierrätysjätettä. Erittäin hieno juttu! Halusin ehdottomasti tuoda nämä tuotteet teidän tietoisuuteen myös tuon seikan vuoksi. TÄSTÄ pääsette katsomaan lisää infoa asiasta. Billebeinolla on muitakin tosi kivoja tuotteita, joita näytän blogissani myöhemmin. TÄLLÄ videolla näkyy myös yksi heidän kollaripaita.  Nyt jatkan pensasmustikoiden ja rahkan syömistä, tuohon yhdistelmään en taida kyllästyä ikinä. 

On Monday morning I got to scream a bit, and my legs felt like jelly, because a bird came to my kitchen from the window. I'm so afraid of birds, I don't know why, but I think birds are scary. Well, I went to a panic, and I didn't know what to do, I ring to my dad, and in the end I went out from my house, from the whole building, and I got and kind electrician man to help me to catch the bird. He got the bird out from my home, and the bird flew away at the same moment this kind man let it go. Oh boy, now I can laugh to this bird episode, but on Monday morning I did not laugh at all. hah.

This sweater and cap are from Billebeino, I have used this sweater a lot! I like this cap too! These are super cool clothes, but Billebeino makes all the clothes from recycled textile waste. How cool is that!
HERE you can find Billebeino products. :) 

BILLEBEINO lippis, kollari/ cap, sweater
ZARA takki/ coat
GINA TRICOT hame/ skirt
ADIDAS/ JUNKYARD tennarit/ sneakers

Kuvat ottanut Natalia Oona, editointi minä.
Photos taken by Natalia Oona, edited by me. 

*sisältää mainoslinkin. 

Kommentit (6)

Aava

Täällä toinen lintuja pelkäävää ilmoittautuu, samalla tavalla reagoiden niiden tullessa lähelle :D

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Ai sielläkin! :D Eiks ookkin hassua, miten lintuja voi pelätä noin paljon! No, minkäs sille voi xD Kivaa lauantaita sulle! <3

mari

Samanlaiset reaktiot täällä, kun ampiainen lentää sisään. :D
Hauskaa viikonloppua!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Ai että, ois hauskaa olla "kärpäsenä katossa" näkemässä oma reaktio, kun lintu tai ampiainen iskee asuntoon! :D Veikkaan, että se olis aika hupaista katsottavaa. #suoraahuutoa. xD Huippua lauantaita Mari! <3

kaislaa

Minkä kokoinen tuo billebeinen paita on? verkossa ovat unisex kokoa, vastaako unosex XS naisten parus s-kokoa? :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka! :) Paita on kokoa S, mikä on omasta mielestäni hieman suurempi kuin tyttöjen S koko. Hihojen mitotus on myös vähän pidempi, kuin normaalisti tyttöjen paidoissa. Toki jokaisella riippuu käsien ja selän pituudesta, miten paita istuu. Itse käytän vaatekokoa XS-S, ja halusin paidan olevan sopivan löysähkö.
Kivaa viikonloppua sulle! :) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat