Hei vain! Tässä aamulla Cosmoa lukiessani yhtäkkiä iski aivan uudella tavalla silmään tämä mycosmo.fi. Jestas, miten en ole aikasemmin tähän havaihtunut! Toki siihen voi vaikuttaa se, että blogia olen vastikään aloittanut kirjoittamaan, joten ehkä sitä nyt on valpaampana erilaisiin blogi-juttuihin. Mutta tässäpä muutamia kuvia postauksista omasta blogistani. Myös instagramissa @minnasomero voi nähdä enemmän kuvia kuin blogissa vielä tällähetkellä on, kun vasta muutaman kuukauden on pikku blogini ollut pystyssä. 

Elikkäs osoitteessa: http://minnasomero.blogspot.fi voi käydäkin katsastamassa lisää kuvia! :) 

 

Mukavaa keskiviikkoa!

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Upeita kuvia ja ihania asuja! Jään ehdottomasti seurailemaan sun blogia :) Ostin vähän aikaa sitten nuo samat housut, jotka sulla on ensimmäisissä kuvissa ja sain sulta just inspistä miten yhdistellä ne ;) Itselläni ne ovat tällä hetkellä rennon neuleen parina.

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitokisa! Onpa mukava kuulla, että kuvat on mieleen ja siellä on tullut uusi lukija! :) Tykkään kyllä hurjasti noista farkku/nahka housuista ja tosi mukavat myös päällä! Kuulostaa hyvältä tämä rento neule + housut- yhdistelmä. :) Huomasinkin, että sulla kans linkki omaan blogiin ja täytyykin menää heti tsekkaan! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat