Lapsena mun mielestä sunnuntait oli kivoja päiviä muun muassa siitä syystä, että sai katsoa lastenohjelmat rauhassa sekä oli enemmän aikaa leikkiä kuin viikon muina päivinä. Mulla on ollut aina aika monta eri harrastusta lapsesta asti, joten koulun jälkeen mentiin harkkoihin ja illaksi tultiin kotiin tekeen läksyjä. Kavereita näin toki koulussa ja juuri näissä harrastuksissa, sekä tiettyinä päivinä viikosta tehtiin läksyt aina yhdessä. Siksi sunnuntait ovat olleet ihan pienestä asti aika lailla päivä jolloin saa levätä kunnolla ja on aikaa leikkiä oikein ajan kanssa. Oltiin tosi kovia leikkiin barbeilla mun siskon kanssa, ja meidän leikkihuone oli monesti kuin pommin jäljiltä kun oltiin levitetty lelut, värikynät ja barbit pitkin huonetta.

Balettiaikoina sunnuntai oli viikon ainut vapaapäivä, joten silloin sai nukkua ja levätä, jos malttoi. Aika usein treenasin silloinkin, usein menin salille. Nyt puolestaan mun sunnuntait on monesti ihan työntäyteisiä päiviä, sillä me kuvataan Julia kanssa monesti juuri sunnuntaisin. Tänään me pidettiin vapaata kuvauksistaja olen viettänyt aamupäivän kotona. Oli myös kiva herätä tosi aikaisin tänään! Usein tykkää nukkua vähän pidempään jos mahdollista, mutta tänään pinkaisin sängystä ylös jo seitsemän jälkeen. Aamulla olen puuhastellut tässä kotona kaiken moista sekä katsonut muun muassa lastenohjelmia, ihan kuin lapsena! On ne edelleen vaan aika hauskoja. :)

Leppoisaa sunnuntaita! <3

Today I have spent the whole morning drinking coffee and watching cartoons from TV. Usually we spent Sundays working with Julia, but this Sunday we had a day off and I have been wearing my pyjamas for the whole day. No outfit photos! haha.

Hope you have lovely a Sunday! <3

Kommentit (2)

Sabina

ihana postaus :)!
Mitäs kirjaa luet tossa? Toi chanel -tekstiä sisältävästä siis kyselen :)

xx :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Sabina! <3
Kirja on nimeltään The World According To Karl. Karl Lagerfeldin sanontoja ja pieniä tarinoita. :) Ostin Suomalaisesta kirjakapusta nyt syksyllä.
Mukavaa iltaa! :) Xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat