Jos sinun tulisi luopua pukeutumisesi kulmakivestä ja luoda asukokonaisuus, jossa ei saisi olla tuota tiettyä asiaa, muuttuisiko tyylisi silloin mielikuvituksellisemmaksi vai kenties tylsemmäksi?

Tänään meille tuli Didemin kanssa tuo haaste vastaan, sillä meidän tuli stailata toisemme emmekä saaneet käyttää mustanvärisiä vaatteita, sillä me pukeudumme lähestulkoon aina mustaan. Jos emme ole kokomustissa on asussamme aina kuitenkin jotain mustaa, ainakin itselläni on näin.

Suunnitelmana oli tehdä toisillemme arkilook ja juhlalook, joten suuntasimme PR- toimisto Spaltille aamupäivällä. Haettiin kahvit Stockalta ja siellä oli aikamoinen tohina päällä, Hullut Päivät saa kyllä porukkaa liikkeelle! Spaltille tultua alettiin heti stailaushommiin ja tosi kivat asut saatiin tehtyä toisillemme! Vielä en voi paljastaa kuvia, sillä meidän stailauspuuhat kuvattiin videolle mikä tullaan julkaisemaan myös MyCosmon sivulla.

Päivän päätteeksi käväisin Stockalla vielä äitini kanssa, ja nyt tässä kotona naputan läppäriä hiukan kohmeisena. Veikkaan tuon kylmyyden vaikuttavan asiaan, ihmeen kylmältä tuntuu tuolla ulkona! Kävelylle pitäisi mennä mutta ei kyllä kovasti houkuta tuo ulkoilma, joten saa nähdä mitä mun kävelyreissulle käy. :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat