Itsenäisyypäivän toivotukset tulee nyt hiukan myöhässä, kun eilinen päivä meni aika tohinalla. Jotenka toivottavasti teillä kaikilla oli oikein hyvä ja rentouttava itsenäisyyspäivä. Suuri kiitos ja kunnia niitä kaikkia kohtaan, jotka ovat vapaan ja itsenäisen Suomen meille mahdollistaneet. <3 Kiitollinen, että saa asua tässä hienossa maassa.

 

Eilinen meni kuin hujauksessa, kun päivä alkoi Blogger's Marketin merkeissä jo aamusta. Oli kiva päästä osalliseksi tuota tapahtumaa, sekä nähdä muitakin bloggaajia. Kuten aikasemmin kerroin, kirppis meiningillä möimme omia vaatteitamme. Itseltäni jäi siitä vaate vuoresta vain muutama hassu paita jäljelle, jotenka onnistut reissu. Olikos teistä jotkut kenties paikanpäällä muuten? :) Loppu päivä/ ilta meni rakkaitten parissa, kun sain viettää laatuaikaa perheeni kanssa hyvää ruokaa syöden, sekä linnan juhlia katsoen.

 

Tänään puolestaan mentiin ihanaisen Raakelin kanssa pyöriin keskustaan ja kahvittelemaan. Päivän positiivinen ylläri olikin Supertrash- liike! Kerrassaan ihania luomuksia heillä. Jotain pientä sieltä lähtikin mukaan. Zarasta puolestaan löytyi kauan etsimäni täydelliset mustat "ukkohousut." Ah, mikä helpotus kun ne löytyivät. Etsintäni on siis päättynyt. Kerrassaan toimelias mutta samalla rentouttava viikonloppu. Sopivasti siis kaikkea!

 

IMG_7339-2

 

IMG_7321-2

 

IMG_7349-2

 

IMG_7355

 

IMG_7356

 

IMG_7360

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat