Kevät tulee, vaatteet vähenee. Vaikea pukeutua tonne ulos tarpeeks lämpimästi mutta silti suht ohuesti. Joku takki ratkasu pitäisi keksiä. Lähdettii Outin kanssa kuvaan ja mun asu oli yhtä harmaa kuin tuo ilma. Ilma tylsä, asu harmaa. Täytyisi varmaan tehdä niin, että kun on oikeen synkkä päivä pukis pirtsakat kamppeet niskaan. No yksivärisyys on keväällä kuuminta hottia, joten mitäpä tuo haittanee, kun mustaa ja harmaata koko asu!

Hampaat kalisten napattiin kuvat ja kyllä, oli mulla ihan kunnon takki myös päällä. Tämä ohut takki nyt oli paljon jännempi kuvissa/ uusi hankintani. Sama takki, eri väri, kuten TÄSSÄ postauksessa. Muuten perus villakangastakki oli vielä tän himpulan yllä. 

Ei tehnyt tuo kylmä viima oikeen hyvää vähäisten unien lisäksi, kuten aamulla kerroin. ( Klikkaa TÄSTÄ ) Suorastaan karsea kombo. Nyt istun villavaatteet päällä huivi harteilla ja hope so mun noussut lämpö ei muutu kuumeeks. Buranaa nassuun ja nyt mä otan rennosti loppu illan! :)

 

 BIK BOK takki /coat 

ZARA paita/ shirt 

MANGO farkut/ jeans

DIN SKO kengät/ shoes 

Spring is coming and the clothes are going! Hah. So hard to dress up right to this days weather! It's too warm or too cold all the time when it comes to differrent kind of coats and jackets. Today was freezing! Yes, I had a proper coat on also, but for the photos this one was a little bit exciting one than the normal thicker black coat. Btw it's same coat as HERE! Check it out! 

Like I said earlier today ( Click HERE) I slept very badly and the cold weather and the wind was quite a terrible combo! Now I feel a bit sick and hope I dont get fever, feeling like it though. Well no can do! No I'm gonna relax for the rest of the evening! :)

Kommentit (5)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Sun blogi on kyllä noussut ihan mun lemppareiden joukkoon. Oon aina niin iloinen, kun julkaiset uuden postauksen, sillä tiedän jo ennen sen lukemista, että se on kaunis ja inspiroiva. :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Jenni K I I T O S sun kommentista! Tosi piristävää kuulla näin tsemppaavaa ja rehellistä palautetta! Varsinkin kun vielä en kovin pitkään tätä blogia ole tehny niin on kannustava kuulla, että postauksia odotetaan. :) Kaunis kiitos ja tosi kivaa päivää sulle kaunotar! Xx

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitoksia! Tykkään kans kun niin ohuet ja tuo väri on tumma, muttei musta! :)) + super mukavat jalassa! Kivaa Torstaita! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat