Suunnattiin tänään jo ennen aamu yhdeksää Julian kanssa keskustaan, sillä mulla oli taas outfitvisio mielessä jonka halusin kuvata pian. Meillä molemmilla oli aika kovat aamukoomat päällä joten napattiin kahvit mukaan, mikä sai meidät selkeesti heräämään tähän päivään. Helsinki on muuten aivan ihana ”kokea” juuri tuohon 7-8 aikaan aamulla. Ihanan rauhallista ja aurinkoisessa ja hiljaisessa keskustassa on ihan erilainen fiilis juoda esim yksin kahvia.

Halusin ehdottomasti kuvata tämän asun Kappelissa, sillä tämä asu, sekä tuo klassisen kaunis kahvila/ravintola/club Kappeli on yhdessä musta aivan täydellinen kombo. Olen sitä mieltä, että tämä paita ja hame on paljon mielenkiintoisempi värivalinta, kuin perus musta. Toki tämä näyttäisi nätiltä myös mustana, mutta tuo hopea/metallinen pinta on tuplasti näyttävämpi, sekä vähän villimpi valinta. Näitä voi käyttää erikseenkin, mutta jos fiinimpää lookkia haluaa niin tässäpä se on.

Vähän alkaa oleen jo perjantai fiilis muuten! Ja jos huomiselle ei ole vielä mitään suunnitelmia, niin Kappelissahan on Club Kappeli käynnissä. Juuri näissä samoissa tiloissa voi viettää kesäistä lauantai-iltaa.

Huippua perjantaita! <3'

 

GINA TRICOT paita ja  mekko (saatu blogin kautta) 
ZARA korot
SKAGEN kello 

Kuvat ottanut Julia, editointi minä

Kommentit (12)

Dora Marie

Wow mikä kaunotar! Tykkään tosi paljon tosta "pikkuvalkoisesta", se on ihanan raikas ja sopii täydellisesti kesäfiiliksiin! :--)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Pidän kans tosti paljon tosta kokonaisuudesta! Vois käyttää jopa tavella tätä, vaikka noin kesäinen onkin! :) Kiitos paljon Dora sun kommentista, iloista lauantaita sulle! <3 xx

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Pidän kans tosi paljon tosta kokonaisuudesta! Vois käyttää jopa tavella tätä, vaikka noin kesäinen onkin! :) Kiitos paljon Dora sun kommentista, iloista lauantaita sulle! <3 xx

Vierailija

Ihan älyttömän upeita kuvia, kuin suoraan muotilehdestä! :o Asu sopii kieltämättä tuohon ympäristöön paremmin kuin hyvin :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Oho voi nöyrä kiitos sulle Emmi! Musta tää kokonaisuus toimi kans kivasti! :) Tosi kivoja sulla sulla blogissa, kävin katsastamssa. ;) Mukavaa iltaa sulle! :) <3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Oho voi nöyrä kiitos sulle Emmi! Musta tää kokonaisuus toimi kans kivasti! :) Tosi kivoja kuvia sulla blogissa, kävin katsastamssa. ;) Mukavaa iltaa sulle! :) <3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Piu kiitos. <3 Kiitos kovasti, sillä tykkään tosiaan keksiä kuvasupaikkoja, jotka usein miten tukisi myös asuja hyvin. Kommenttisi lämmitti mieltä :) Kivaa viikonloppua myös sulle. :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Aino kiitoksia! <3 Tosi ilo kuulla tuo pukeutumiseen liittyvä kommetti. Tosiaan itse olen myös kameran takana aina postauksissa, sillä kuvaaja ottaa musta kuvat ja sitten itse haluan näpsiä aina kaikki muut kuvat itse. Mukavaa iltaa sulle! :)

Ninni

Totta, asu sopii ympäristöön loistavasti! Täytyypä käydä katsastamassa löytyisikö samaa asua itsellekin.. ;)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Käyhän ehdottomasti katsomassa jos näitä vielä löytyisi! Se on kans kiva, että näitä voi yhdistää ihan toisellakin tavalla, kun vaihtaa vaikka toisenlaisen paidan. :)
Tsemppiä asumetsästykseen ja mukavaa päivää! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat