Tämä päivä on mennyt täysin kotona ollessa, en ole tehnyt juuri mitään muuta kuin ollut. On kyllä kumma, miten saa ajan kulumaan pelkän läppärin ääressä. Onhan se mukavaa olla vain, mutta samalla hieman turhauttavaa, ja pää tulee kipeäksi, jos on pelkästään vain sisällä. Siksi lähden kauppaan ja kävelylle, mutta ennen sitä kerron trendivinkin nopeasti, mikä on hyvin ajankohtainen. Nimittäin nyt kaupat alkaa täyttymään pikkujouluvaatteista, ja olen nähnyt kultaa sekä paljetteja vaatteissa jo jonkun verran. 

H&M teki Studio -malliston, ja tämä kokonaisuus on juuri tuota kyseistä mallistoa. Kuvasimme tuosta mallistosta muitakin vaatteita, ja TÄSTÄ pääset katsomaan loput kuvat. Nuo kuvaukset oli meistä Julian kanssa tosi kiva toteuttaa! 

Jos edes hiukan kultaiset vaatteet kutkuttaa mieltäsi, kannattaa ne hankkia hyvissä ajoin ennen joulua. Joulun jälkeen kauppoihin tulee nopeasti kevätmallistot, joten nyt alkaa olemaan hyvä aika hankkia kultaiset, hopeat, glitteriset vaatteet.

Rentoa sunnuntaita! :) 

 

Kommentit (4)

Katsku/ Rosemary's

Törmäsin sun blogiin nyt ekaa kertaa ja tykkään sun tavasta ottaa kuvia. Välillä tulee yllättäviäkin kuvakulmia ja se on just jees! Ja kiva kun blogissa miksautuu yhteen tyyli- ja valokuvausjutut :-)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Voi kiva kuulla, kiitos! Ja tervetuloa tänne blogiin! :) Kiva kun blogista löytyy sulle mieluisia juttuja:) Pidän kovasti kuvaamisesta, se on mielestäni oikein hauskaa puuhaa! Mukavaa iltaa sulle! :) Xx

Niina

Oi vitsi miten näyttää hyvältä, vaikka tämä kuuluu kyllä niihin, jotka muiden päällä näyttävät kivoilta, mutten tiedä uskaltaisinko itse laittaa päälle :) Sulla on muuten kiva blogi. Vasta tähän törmäsin minäkin (näemmä edellinen kommentoija myös! :D )

http://www.niinapaju.com

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka! no kiitos, kiva kuulla! :) Ei sitä kuule tiedä, vaikka ihastuisit asuun ihan totaalisesti, sen sovittamisen jälkeen! :) Joskus itse olen ostanut jonkun vähän "villimmän vaatteen," vaikka aluksi olisin kummastellut sitä liian räväkäksi. :)
Mukava kuulla, että blogi on sulle mieluinen! Ihanaa sunnuntaita! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat