Tänään päätin julkaista viimeisen osan kesän koruoppaasta, sillä kuvien fiilis ja tämän päivän ilma sopii vallan mainiosti yhteen. Olen istunut junassa koko päivän, eikä ainakaan mun reitillä aurinko ole paistanut kovinkaan usein.

Sen verran tästä lookista sanon, että korut sopivat mielestäni oikein hyvin esim gladiaattorisandaalien kera! Omat gladiaattorit jäivät kotiin näitä kuvia ottaessa, muuten ne olisivat olleet jalassani näissä kuvissa. Oli myös kiva kokeilla jotain ihan täysin erilaista korutyyliä, mitä yleensä käytän. Ehkäpä joku päivä omistankin vielä tuollaiset suuret korvakorut, katsotaan miten käy!

Tässä myös linkit kesän koruopas osion 1/3 ja 2/3

Here are the last photos of the Summer jewellery guide. I would have these golden jewellery on with some gladiator sandals also! What a shame I did not have my sandals with me during this photoshoot. 

You can see from these links the part 1/3 and 2/3

Korut MARSAANA *
Korut KALEVALAN KOSMOS sarjasta. 

Kuvat ottanut Julia/ Photos taken Julia
Editointi minä/ edited by me

*yhteistyöpostaus /collaboration post. 

Kommentit (7)

Hanna-K

Vau, kuinka kauniita kuvia! Tykkäsin kyllä tosi paljon tästä postaussarjasta, mutta tämä viimeinen osa oli ehdoton suosikkini. Kirkkaan värinen mekko näyttää upealta harmaata taustaa vasten :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka Hanna! Miten mukava kuulla, että pidit tästä koko sarjasta! :) Mielelläni teen jatkossakin välillä sarjatyylisiä postauksia. :) Kiva kun tämä postaus oli sulle mieluinen, sekä kiitoksia sun kommentista. Mukavaa iltaa sulle! : xx

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka Hanna! Miten mukava kuulla, että pidit tästä koko sarjasta! :) Mielelläni teen jatkossakin välillä sarjatyylisiä postauksia. :) Kiva kun tämä postaus oli sulle mieluinen, sekä kiitoksia sun kommentista. Mukavaa iltaa sulle! :) xx

Siri

Upeita kuvia! Ja pelkästään hyvä että gladiaattorit jäivät kotiin, tuossa ympäristössä avojaloin patsastelu näyttää paljon paremmalta :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka! Voi miten kiva kuulla, että kuvat toimii! Jeps se on kyllä totta, taisi olla hyvä vaan kun sandaalit jäi kotiin odottamaan! x) Oikein mukavaa iltaa sulle! xx

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heissan! Kiitoksia sun kommentista. :) Tulee kyllä hyvä mieli, kun kuulee, että asukokonaisuus on toimiva. Oikein kivaa torstaita sulle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat