Tässä se nyt on, eilen kertomani postaus! Sanoin, kuinka innoissani olin näistä kuvauksista, sillä tämä idea on ollut mun mielessä jo talvesta asti. Mikä tästä tekee niin erikoista? Ehkä se, että tahdon aina toteuttaa mahdollisimman pian mieleeni juolahtavat kuvausideat. Yksi hyvä esimerkki on hevoskuvaukset keskellä marraskuuta, myös tämä samainen mekko asuna. (LINKKI:  THE BLACK HORSE ) Aika kovapäinen olen siis sen suhteen, mitä tulee omien kuvausideoiden toteuttamiseen. Tällä kertaa jouduin kuitenkin malttaa ja odottaa aurinkoista ilmaa, sekä sitä, että kesämallistojen korut on ajankohtaisia hankintoja. Tässä ensimmäinen postaus, kuten otsikosta huomaa: 1/3. 

Kultaiset korut ovat nyt varsin suuri kesähitti, sekä ruusukulta ja messinkikorut. Toisaalta ainahan näitä on koruvalikoimassa ollut, mutta nyt kultaa ollut enemmän esillä, kuin monena muuna vuotena. Ehdoton suosikkini on kullanväriset yksityiskohdat asuissa. Senhän on jo moni lukija huomannut monissa mun asuvalinnoissani.

Tässäpä upea kaulakoru, sekä kaunis rannekello yhdistettynä mustaan mekkoon. Kellot sopii arkeen ja juhlaan. Kaunis kello riittää monesti jopa koristamaan koko lookin! Ihastuin täysin tähän Gantin kelloon. Jos asu on hyvin näyttävä, ei se tarvi paljon koruja. Jos asu on ihan simppeli, upea ja vahva kaulakoru tekee asusta mielenkiintoisemman. Vähän säväyttävän.  

Vaikka ilma oli eilen lämmin, niin huomas sen, että rannalla ei voi ihan vielä mataa tällä himpulalla. Mutta ehkäpä jo pian. Illalla lämmin kylpy oli muutes aika vallan jees juttu tälle räkänokalle! 

This is the post I told you all about yesterday. Why I'm so excited about these photos? Because I had to wait for so long time, to have this photoshoot. I have many ideas to photos, and usually I want to "make it happen" as soon as possible. Well, now it is the perfect time to show the summer jewellery! I really love golden details and these beauties have stolen my heart! 

Korut Marsaanasta
GANT kello/ watch 
SUPERTRASH kaulakoru/ necklace

Kuvat ottanut Julia, photos taken Julia
Editointi minä/ Edited by me

Kommentit (3)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Heissan Siri! Kiitoksia kovasti sun tsemppaavasta palautteesta! Tosi ilo kuulla, että kuvat on mieluisa sun mielestä! <3 Ehdottomasti rantakuvia tulee näkymään jatkossakin täällä blogissa. Kesää kohden mennään, joten väistämättäkin aikaa tulee vietettyä rantamaisemisa. :) Oikein aurinkoista viikonloppua sulle! xx

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Elisa kiitos! <3 Tykkään kans kovasti, kun tässä on korut pääosassa eikä vaatteett tällä kertaa. Mukavaa viikonloppua!! xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat