Kesään on vielä matkaa mutta mulla jo kesämekkojen etsinnät alkanut. Etsimäni löysinkin jo aika aikasin! Kumma miten sitä kaupat on ihan täynnä kesävaatteita ja hinku näitä testailla on kova. Kevyeitä kävelykenkiä metsästin Zarasta ja oikeestaan vaan flipfloppeja tuli vastaan.. No mutta tässäpä on nyt etsimäni musta maximekko. Ei voi olla helpompaa asua kesäksi kuin maximekko. Tässähän nyt voi talssia päivällä ja illalla. Hattu päässä tai illalla upea kampaus kruunaamassa kokonaisuuden. Tällaisessa asussa tulen varmaan viettään useamman päivän kesän aikana. Halusin vaan tuoda tämän mekkosen teille myös esille jo nyt, kun se tuli hankittua. :) 

Sen verran kyllä sorruin niihin kesäisiin flipfloppeihin Zarassa, että yhdet kenkämäisemmät ( voikohan niin sanoa) flipparit lähti oitis jalkoihin! Ja vielä kokonaan hopeat. Niitä piti päästä heti testaamaan ja taisi kintut kastua kukkia ostaessa kun vettä alkoi yhtäkkiä sataan.. Mulle muuten ihan vakkari perjantai puuha on perjantai puskan osto. Se on ihan must juttu. Siispä kysynkin teiltä, onko teillä joitain vakkari rutiineja liittyen perjantaihin tai joihinkin muihin päiviin? :)) Esim toinen vakkari on torstain siivouspäivä, sillon perjantaiksi jo valmiiks siivottu ja vkloppu voi alkaa!

Nytpä sitten perjantain viettoon! Huippu kivaa iltaa teille. :) <3 

 

Kuvat ottanut Julia, editointi minä

Photos taken by Julia, edited by me

MANGO mekko/ dress HM hattu/ hat 

Just got this perfect summer dress! Quite funny that almost in every store the most clothes you can find is summer clothes. Well, I don't mind, because got this lovely dress! Only this and a hat on, could it get any easier to have a easy outfit at summer. Today I got also a pair of new silver colored flipflops! Bit silly, I had them on while I was getting my friday flowers. Rain came and my toes got wet. hehe. Friday flowers is must to do- for me every week. Those cheers me up so much! 

Well now I start my friday evening and hope you all have a lovely evening! :) <3 

Kommentit (3)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Sanna oon kyllä niin tykästynyt maximekkoihin! Niin helppoja ja monikäyttösiä.:) Voi mä uskon ettö se Zaran mekko näytää upelta päällä. Jos se on mekko jonka luulen nähneeni. :D Nyt vaan mekko ostoksille! Rentoa sunnuntaita! <3 !

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Taina kiitoksia sulle! On tosi tsemppaavaa kulla tämmöinen kommetti! :) Oikein mukavaa sunnuntaita sulle kaunis!! :) <3

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Moikka Henna!
Oli tosi kiva lukea sun palaute! :) Aika tärkeä juttu mulle, että pystyn välittää kuvien ja tekstin avulla just sitä positiivisuutta. :) Mukavaa lauantaita! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat