Oma nyrkkisääntöni pukeutumisessa on se, että kokonaisuus on simppeli ja hallittu, vaikka siinä olisikin monta erilaista yksityiskohtaa. Erilaiset/ mittaset leikkaukset, kauluksen pääntien, paidan helma, housujen vetoketjut, materiaalit, korut, ne on kaikki pieniä yksityiskohtia mihin kiinnitänkin huomiota. Eli vaikka asussa on monenlaista eri juttua voi se silti näyttää ihan simppeliltä. Itse tykkään simppelistä kokonaisuudesta omassa tyylissäni mutta makuja pukeutumiseen on erilaisia, ja hyvä niin. Oishan se tylsää jos kaikki näytettäisiin ihan samanlaisilta. Siksi musta onkin kiva poimia eri tyyleistä/ asuista omaan tyyliini sopivia juttua. Ne voi olla sitten vaikka jokin printti, ylipitkä helma, materiaali, korut, hauskat housut yms. Mielestäni se on rikkaus, että on niin  paljon erilaisia tyylejä! 

Tämä asu nyt on hurjan mukava ja rento mutta samalla mielestäni siisti ja hallittu. Tässä voin viettää päivän kotosalla, kaupungilla tai korkkareiden kanssa käytettynä jopa jossain tilaisuudessa. 

Lauantai-illan tsemppilause on siis se, että jokainen pukeutukoon just niinku tykkää ja tuntee asussaan olonsa aidosti mukavaksi. Jos omassa asussa ei viihdy, sen kyllä voi huomata aika nopsaa. Jotenka toisella on huippu fiilis röyhelöissä, toisella simppelissä kokonaisuudessa taikka toisella sitten täydessä printtikuviossa jne. Keep It Real ja jatka vaan samaan malliin! 

Huippua lauantaita kaikille! <3 

IMG_6662

 

IMG_6677-2

GINA TRICOT paita

MANGO housut 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat