Millainen on kaunis ihminen? Onko se henkilö joka omaa kuvankauniit kasvot, on aina siististi pukeutunut sekä on tarkka ulkonäöstään? Omasta mielestäni ulkoisen kauneuden perusteella ei voi sanoa, onko henkilö todellisuudessa kaunis ihminen. Vaikka omaisimme kaiken kauneuden ja olisimme kuinka huoliteltuja tahansa, mutta jos käyttäydymme ilkeästi ja puhumme toisillemme rumasti, voimme menettää suurenkin osan todellisesta kauneudestamme.

Mielestäni kaunis ihminen on sellainen, joka ei ajattele vain itseään, kohtelee toisia ihmisiä hyvin sekä tsemppaa muita eikä ajattele, että toisen henkilön kannustaminen olisi pois hänen omasta menestyksestään. Se mitä sanomme toisista henkilöistä, kertoo paljon meistä itsestämme.

Muutama päivä sitten kävimme Julian kanssa kuvaamassa, ja keskustaan kävellessämme meitä vastaan tuli vanhempi herrasmies. Mielestäni mies kantoi kädessään jogurttipurkkia, jonka ympärille oli kääritty rusetti, aivan kuin se olisi ollut lahja jollekin. Ehkäpä se oli tarkoitettu hänen vaimolle, lapselle tai ystävälle, en tiedä, mutta tuon kauniin teon näkemisen perusteella voisin väittää, että tämä mies on erittäin kaunis ihminen.

 

Kommentit (6)

Krisse

Ihana postaus ja upeita kuvia! Minun on pitänyt pitkään kysyä mitä kameraa käytät ja mitä objektiiveja siinä?:) Olisi kiva, jos tekisit esim postauksen kuvauskalustostasi + kuvien editointi -rutiineistasi! Vai oletkohan jo tehnyt, ja minulla on mennyt ohi?

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Kiitos sulle. :) <3
Käytän Canonin 6D kameraa ja Sigman 50mm/1.4 objektiivia. Muita objektiivejä mulla ei olekkaan. :) Kiva postausaihe, täytyypä miettiä tuosta kirjoittamista! :)
Kiitos kommentista ja mukavaa päivää! :) Xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat