Tässä reilun puolen vuoden aikana olen huomannut, miten olen kiinnittänyt huomiota/ suorastaan etsinyt vaatteita, jotka poikkeaa jokseenkin omasta tyylistäni. Kuitenkin niin, että tunnen oloni niissä mukavaksi, eikä niihin pukeutuminen tunnu väkinäiseltä. Pyrin jollain tapaa irti omalta mukavuusalueeltani, mutta yhdistän vaatteet aina tosi oman näköiseksi lookiksi. Tässäpä oli pienimuotoinen analyysi pukeutumisestani teille.

Nyt kun olen hypännyt pois mukavuusalueeltani, oonkin hurahtanut vähän raffimpaan tyyliin aina silloin tällöin. Maihareiden osto yhdistettynä kokomustaan, oli vähän epätavallinen valinta itselleni. Ihan nauratti, kun yks päivä kävelin nämä nahkamaiharit (vai onko ne nyt bootsit) jalassa, nahkahousut joissa polvet leikattu auki, musta paita, musta liivi/viitta, musta liehuva takki, sekä musta laukku yllä. Noh mulla oli hyvä fiilis niissä vaatteissa, ja kun hiukset ja meikki on hillityt, en näyttänyt pieneltä gootilta. Heh

Liivistä vielä sen verran, että tämä Katri Niskasen UPEA liivi on vienyt mun sydämen. Voin sanoa, että tämä on täydellisin liivi jonka olen tähän mennessä nähnyt, sekä kokeillut. Kovin usein en hehkuta vaatteista, mutta tämä on mielestäni niin taidokkaasti tehty, sekä leikkaus on tässä aivan täydellinen. Kuten huomaa, olen ihan myyty tälle liiville. Myös siksi, koska se on todella monikäyttöinen. Niin klassinen ja ajaton, että kuka tahansa voi käyttää tätä, yhdistäen sen juuri oman näköiseksi kokonaisuudeksi. Ehdottomasti yksi monikäyttöisin vaate, sekä jopa asuste! Olen myyty.

 

 

KATRI NISKANEN / SPALT PR liivi 
HM toppi
GINA TRICOT legginsit
XIT nahkamaiharit 
SKAGEN kello 

Kuvat ottanut Julia, editointi minä. 
*postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kommentit (10)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Liivi on mielestäni kyllä tosi upea! Kiva kun se, sekä asu toimii myös sun makuun. :) Toppi on myös useaan otteeseen käytössä, joko alustoppina tai näin kesällä ihan päällysvaatteena. Mukavaa alkavaa viikonloppua Saranda! :)

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Oi onpa kiva kuulla, että tällainen erilainen asukokonaisuus jota käytän on mieluinen myös sun makuun. :) Mukavaa perjantain alkua! <3

Ninni

Itseäni tuo kenkätyyli kyllä valitettavasti lähinnä hirvittää. Noin kömpelön näköiset ja epäsirot jalkineet eivät tee oikeutta hoikalle ja upealle kropallesi, vaan saavat pienenkin ihmisen näyttämään hiukan hessu hopomaiselta. Mutta upea olet mielestäni muuten, ja yleensä tyylistäsi pidän :) ja pointsit toki siitä että pidät juuri sellaisia kuteita joista itse pidät!

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No tiedötkö, mietin itse ihan samaa, kun nämä lähti mukaani! Lopulta kuitenkin päätin hiukan repäistä ja kokeilla jotain uudenlaista kenkävalintaa. Kengät ovat tosi mukavat, mikä myös vaikutti ostopäätökseen. Ehkäpä myöhemmin koitan katsastaa tämän tyylisiä mutta sirompaa mallia. :) Vaihtelu virkisti mieltäni, sekä ja on myös tosi ilo kuulla, että asukukokonaisuudet on yleensä sulle myös mieluisia. :)
Mukavaa viikonlopun alkua! xx

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No tiedätkö, mietin itse ihan samaa, kun nämä lähti mukaani! Lopulta kuitenkin päätin hiukan repäistä ja kokeilla jotain uudenlaista kenkävalintaa. Kengät ovat tosi mukavat, mikä myös vaikutti ostopäätökseen. Ehkäpä myöhemmin koitan katsastaa tämän tyylisiä mutta sirompaa mallia. :) Vaihtelu virkisti mieltäni, sekä ja on myös tosi ilo kuulla, että asukukokonaisuudet ovat yleensä myös sulle mieluisia. :)
Mukavaa viikonlopun alkua! xx

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

No tiedätkö, mietin itse ihan samaa, kun nämä lähti mukaani! Lopulta kuitenkin päätin hiukan repäistä ja kokeilla jotain uudenlaista kenkävalintaa. Kengät ovat tosi mukavat, mikä myös vaikutti ostopäätökseen. Ehkäpä myöhemmin koitan katsastaa tämän tyylisiä mutta sirompaa mallia. :) Vaihtelu virkisti mieltäni, sekä on myös tosi ilo kuulla, että asukukokonaisuudet ovat yleensä myös sulle mieluisia. :)
Mukavaa viikonlopun alkua! xx

MINNASOMERO
Liittynyt17.11.2015

Ne ovat olleet kyllä kovassa käytössä! Vähän alkaa niistä jo pinta repeileen. :D Tosi kiva, kun asu on sulle mieluinen! Ihanaa lauantaita! xx

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

22- vuotias helsinkiläinen, joka bloggaa intohimostaan muodista ja pukeutumisesta, sekä lifestyleä unohtamatta. Paljon kuvia sekä positiivisia fiiliksiä blogissa! minna.somero@hotmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2015

Kategoriat